Adana Seyhan'da aralarına duvar öreceklerdi! 2 ölü

Adana Merkez Seyhan ilçesinde Yenibey Mahallesi'nde iki komşu arasında evlerinin arasına duvar örme kavgası başlamştı. Bir süre sonra sonra kavga da bıçaklar konuştu. İki aile arasında başlayan kavga da 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haberler 20.06.2017 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adana Merkez Seyhan ilçesinde Yenibey Mahallesinde iki komu arasnda evlerinin arasna duvar örme kavgas balamt. Bir süre sonra sonra kavga da bçaklar konutu. ki aile arasnda balayan kavga da 2 kiinin hayatn kaybettii örenildi.

HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER AçIKLANDI

Olay, saat 19.45 sralarnda merkez Seyhan lçesi Yenibey Mahallesi 18064 Sokakta meydana geldi. ddiaya göre, Alçelik ve Ölmez aileleri arasnda evlerinin arasndaki küçük bir arsaya duvar örme meselesi nedeniyle husumet olutu. Ölmez ailesinin duvar örme isteine kar çkan Alçelik ailesi arasnda akam saatlerinde kavga çkt. Kavgada, Yusuf ve slam Alçelik kardeleri, komular 70 yandaki Mehmet Ölmez ile olu 35 yandaki Turgay Ölmezin bçakl saldrsna urad. Vücutlarnn çeitli yerlerinden aldklar bçak darbeleriyle ar yaralanan kardeler, çevredeki vatandalar tarafndan yakndaki özel bir hastaneye kaldrld. çok kaybeden Alçelik kardeler, doktorlarn müdahalesine ramen kurtarlamad. Katil zanls baba-oul ise polis tarafndan cinayette kullanlan bçak ile yakalanarak gözaltna alnd.

KATL ZANLSININ EVN KUNDAKLADILAR

Polisin olay yerinde inceleme yapp ayrlmasndan sonra, Alçelik ailesinin yaknlar katil zanllarnn evini kundaklad. tfaiye erleri tarafndan söndürülen yangnda ölen ya da yaralanan olmazken, Ölmez ailesinin olayn hemen ardndan boaltt belirtildi. Katil zanllarnn Emniyet Müdürlüündeki sorgusu devam ederken, baba Mehmet Ölmezin verdii ilk ifadede bça kendisinin kullandn söyledii öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git