Adana Son dakika bıçaklı kavga! Yolda karşılaşınca birbirlerine girdiler

Adana'da büyük kavga. Adana Seyhan ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan kavgada 1 kişinin yaralandığı açıklandı.Önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen şahısların karşılaşması sonrasında ara sokakta başlayan kavgada bıçaklar konuştu.

Haberler 08.06.2017 - 11:17 Son Güncelleme : 08.06.2017 - 15:00

Adanada büyük kavga. Adana Seyhan ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple balayan kavgada 1 kiinin yaraland açkland.Önceden aralarnda husumet bulunduu örenilen ahslarn karlamas sonrasnda ara sokakta balayan kavgada bçaklar konutu.

Olay, Seyhan ilçesi Gazipaa Mahallesi 66017 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin yaknlarndayken, mahalle arasnda karlat Frat A. ile Gökhan K. arasndan nedeni belli olmayan bir sebepten dolay tartma çkt. Tartmann büyümesiyle Frat A., Gökhan K.y iki yerinden bçaklad. Daha sonra Gökhan K. kanlar içinde evine gitti. Gökhan K.nn ailesi durumu polis ve salk ekiplerine bildirdi. Salk ekipleri Gökhan K.y Adana Devlet Hastanesine kaldrd. Gökhan K. ar kan kaybettii için tedavi altna alnd.

Olay yerinde, Gökhan K.nn ei sinir krizi geçirirken, gözyalarna hakim olamad. Mahalledeki komular acl ei sakinletirmekte güçlük çekti. Polis olay gerçekletiren ahs yakalama çalmalarna devam ediyor.

ADANA DA SLAHLI KAVGA

Adanada trafikte çkan tartmann silahl kavgaya dönümesi sonucu 2 kii öldü, 1 kii yaraland.

ki grup arasnda trafikte çkan tartma Yüreir ilçesi Sinanpaa Mahallesi, 4047 Sokakta devam etti. Vatandalarn araya girmesiyle tartma büyümeden önlendi.

Ancak iddiaya göre, Harun K. (27) ve Murat K. (36) adl kiiler ile beraberindekiler iki otomobil ile tekrar olay yerine geldi. Araçtan Kalanikof, pompal tüfek ve tabancayla çkan ahslar, tarttklar kiilere ate etmeye balad.

Olayda ar yaralanan 3 kii, Adana Numune Eitim ve Aratrma Hastanesi ile Yüreir Bakent Üniversitesi Hastanesine kaldrld. Yarallardan Yavuz Öztürk (37) ve Halil Onmaz (37) yaplan müdahaleye ramen kurtarlamad. Behzat A.nn (36) tedavisinin ise sürdüü belirtildi.

Olayn ardndan yaya olarak kaçan üphelilerden Harun K. (27) ve Murat K. (36) polis tarafndan yakaland. ahslarn kulland Kalanikof ve pompal tüfek Seyhan Nehri kysnda bulundu.

Bu arada, mahallede toplanan ölenlerin yaknlar, kaçan ahslarn olay yerine geldii 2 otomobili ta ve sopalarla hurdaya çevirdi.

Ana Sayfaya Git