Adana Yüreğir'de korkunç kaza! Anne kızı hayatını kaybetti

Adana'da yaşanan korkunç kaza da anne ile kızının hayatını kaybettiği açıklandı. Adana merkez Yüreğir ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması şeklinde şeklinde vaka bulan kaza da 8 yaşındaki Melisa Barut ile annesi Fatma Barut kaldırıldıkları hastaneden hayatını kaybetti.

Haberler 03.06.2017 - 18:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada yaanan korkunç kaza da anne ile kznn hayatn kaybettii açkland. Adana merkez Yüreir ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpmas eklinde eklinde vaka bulan kaza da 8 yandaki Melisa Barut ile annesi Fatma Barut kaldrldklar hastaneden hayatn kaybetti.

Olay, gece 01.00 sralarnda Yüreir ilçesi D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Barut yönetimindeki 01 ETD 77 plakal Otomobil ile Yakup Ökten yönetimindeki 72 AY 919 plakal kamyon çarpt. çarpmann etkisiyle kamyon yan yatt. Yarallar ise yola savruldu. çevredeki vatandalarn ihbar üzerine olay yerine çok sayda salk ekibi sevk edildi. Kaza srasnda yola savrulan yarallar salk ekiplerince kentteki çeitli hastanelere kaldrld.

çevredeki vatandalar, kazada yaralanan yerde oturan 8 yandaki Melisa Barut ve ismi örenilemeyen kz çocuunun balarnda durarak sakinletirmeye çalt. Kzlar yaral halde anne diyerek alamaya balad. Daha sonra salk ekiplerince hastaneye kaldrld. Melisa Barut ve annesi Fatma Barut kaldrldklar hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Kazada yaralanan 6 kiinin ise durumlarnn ciddi olduu örenildi.

Anne ve kzn cenazeleri otopsisi yaplmak üzere Adana Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Ana Sayfaya Git