Adana'da babalar gününde evladı için canından oldu

Adana'nın Karataş ilçesinde, serinlemek için denize giren Ali Ercan Karayiğit, su derinleşince çırpınmaya başladı. Oğlunu kurtarmaya çalışan Habip Karayiğit (40), boğularak hayatını kaybetti. Ali Ercan Karayiğit ise denizde kayboldu.

Haberler 21.06.2020 - 18:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanann Karata ilçesinde, serinlemek için denize giren Ali Ercan Karayiit, su derinleince çrpnmaya balad. Olunu kurtarmaya çalan Habip Karayiit (40), boularak hayatn kaybetti. Ali Ercan Karayiit ise denizde kayboldu.

Öle saatlerinde babas Habip Karayiit ile serinlemek için denize giren Ali Ercan Karayiit, suyun derinlemesi üzerine çrpnmaya balad. Habip Karayiit olunu kurtarmaya çalt ancak baarl olamad. Denizde çrpnan baba ve olunu gören çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine salk, polis ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Habip Karayiit, sahil güvenlik ekipleri tarafndan sudan çkartlrken, Ali Ercan Karayiit denizde kayboldu.

BABA HASTANEDE ÖLDÜ, AL ERCAN KAYIP

Salk ekipleri tarafndan ambulansla hastaneye götürülen Habip Karayiit müdahalelere ramen kurtarlamad. Karayiitin cansz bedeni otopsi için morga götürülürken, Ali Ercan Karayiiti bulmak için ekiplerin çalmas devam ediyor. Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git