Adana'da iğrenç olay! At eti operasyonunda bulunanlar şok etti

Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde mide kaldırıcı bir haber duyuldu.Geçtiğimiz günlerde yakalanan tonlarca domuz etinin yanısıra, Adana'da da kaçak at eti operasyonu yapıldı. Adana'da kaça at ti kesimi için hazır da ekletilen 16 atın bulunduğu açıklandı.

Haberler 29.05.2017 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mübarek Ramazan ayn yaadmz u günlerde mide kaldrc bir haber duyuldu.Geçtiimiz günlerde yakalanan tonlarca domuz etinin yansra, Adanada da kaçak at eti operasyonu yapld. Adanada kaça at ti kesimi için hazr da ekletilen 16 atn bulunduu açkland.

Adanada Asayi ube Müdürlüüne bal ekipler, merkez Yüreir ilçesinde 3 katl bir evin depo olarak kullanlan ksmnda, kaçak at kesildii ihbar üzerine harekete geçti. Depoya baskn düzenleyen ekipler, atlara ait olduu belirlenen sakatat parçalar ve kan izleri olduun tespit etti. çalmalarda kesime hazr halde 3ü yavru 16 at ele geçirildi.

Ekipler, atlarn bulunduu depoda yaptklar incelemede, kesim sonras kullanlan asklar buldu. çalmalar kapsamnda Y.B. gözaltna alnd.Ekipler, operasyonda ele geçirdikleri atlar Adana l Gda, Tarm ve Hayvanclk Müdürlüü ekiplerine teslim etti. fadesi alnmak üzere polis merkezine götürülen zanl hakknda halk saln tehlikeye sokmak ve kaçak kesimi yapmak suçlarndan ilem yaplaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git