Adana'da kız isteme cinneti! 6 ölü

Adana Seyhan'da akşam saatlerinde evde 6 cesedin bulunması cinayetinin sır perdesi aralandı. Kız isteme merasiminde cinnet geçiren damat adayının kendisi dahil 6 kişiyi öldürdüğü öğrenildi

Haberler 04.05.2017 - 02:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adana Merkez Seyhanda akam saatlerinde bir evden silah sesleri duyulmas akabinde harekete geçen ekipler 6 kiinin hayatn kaybettiine ahitlik etti. Akam 20.00 sularnda yaanan cinayetin detaylarnda kz isteme merasiminde damadn cinnet geçirdii ve akabinde de 3ü kadn kendisi dahil 6 kiiyi öldürdüü belirlendi.

Adanann Seyhan ilçesinde bir evde aralarnda emekli Vali smet Metin ve einin de yer ald silahla vurulmu 6 kiinin cesedi bulundu. Alnan bilgiye göre, bir evden silah sesi geldii ihbarn deerlendiren l Emniyet Müdürlüü ekipleri, Kurtulu Mahallesinde 64014 Sokaktaki adrese gitti. Söz konusu evin kapsnn açlmamas üzerine savclktan izin alnd. Adana Büyükehir Belediyesi CANKUR ekiplerinin yardmyla kap kilidi krlarak, eve girildi. Polis ekipleri, 6 kiinin cesedini buldu. Olay yerine çok sayda polis, itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi.

Cinayet Büro Amirlii ekipleri yürüttükleri soruturma kapsamnda, emekli vali Metinin ailesiyle, einin yeeni olan Denerin Adanadaki evine geldiini tespit etti. Ekipler, anne ve babas bir süre önce vefat eden Denerin, 6 yldr görütüü Z.H.K. ile evlenmek istedii, kz isteme konusunu konumak için evine davet ettii akrabalaryla da buna kar çkmalar nedeniyle tartt bilgisine ulat. çkan tartmada Denizhan Denerin tabancayla akrabalarn öldürdüü, ardndan Hatayda yaayan kz arkadan arayarak, Gel hepsini öldürdüm dedii ve 155 Polis mdat hattna durumu bildirdii daha sonra da intihar ettii ileri sürüldü.

Ana Sayfaya Git