Adnan Menderes Üniversite kampüsünde sahur gerginliği! Kantinci bıçakla saldırdı

Aydın Kuşadası'nda kız öğrenci yurdunda sahur vaktinde yaşanan gerginlik gündeme taşındı. Kuşadası'nda üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtta kantini işleten 40 yaşındaki sahibinin tartıştığı kız öğrencinin üzerine bıçakla yürüdüğü iddia edildi.

Haberler 30.05.2017 - 16:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aydn Kuadasnda kz örenci yurdunda sahur vaktinde yaanan gerginlik gündeme tand. Kuadasnda üniversite örencilerinin kald yurtta kantini ileten 40 yandaki sahibinin tartt kz örencinin üzerine bçakla yürüdüü iddia edildi. Kz örenci yurdunda yaananlarn an an kameralarca kaydedildii örenilirken, hiç bir örencinin de ikayetçi olmamas herkesi artt.

Adnan Menderes Üniversitesi Kuadas Turizm Fakültesinde örenim gören kz örencilerin kald Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait yurtta bir grup örenci bugün saat 03.00 sralarnda sahura kalkt. Ancak, yiyecek bir eyleri olmayan örenciler, yurdun kantinini ileten Ö.A.y arayp, kantini açmasn istedi.

Ei Z.A. ile yurda gelerek kantini açan Ö.A. ile kz örenciler H.Ö. ve K.T. arasnda tartma yaand. Tartmann uzamas üzerine Ö.A., iddiaya göre, iki kz örenci ile yanlarndaki arkadalarnn üzerine yürüdü. Elinde bçak bulunduu da iddia edilen Ö.A.dan korkan kz örenciler panikle kaçarken, o anlar yurtta kalan dier örenciler tarafndan cep telefonuyla görüntülendi.

Olayn ardndan iki kz örenci polisi arayp, yardm istedi. hbar üzerine yurda gelen polis, H:Ö. ve K.T. ile kantinci Ö.A.y polis merkezine götürüp, ifadelerine bavurdu. Birbirinden ikayetçi olmayan taraflar ifadelerinin ardndan serbest brakld. Yaananlarn ardndan yurtta kalan kz örenciler, sosyal medyada yaanan gergin anlar knadklar paylamlarda bulundu

Ana Sayfaya Git