AFAD eğitim çadırı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 2021 yılı, afet eğitim yılı olarak ilan edilmesinin ardından AFAD tarafından Diyarbakır’da çeşitli eğitim etkinlikleri düzenleniyor.

Haberler 05.07.2021 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu tarafndan 2021 yl, afet eitim yl olarak ilan edilmesinin ardndan AFAD tarafndan Diyarbakrda çeitli eitim etkinlikleri düzenleniyor.

AFAD ETM çADIRI

çileri Bakan Süleyman Soylu tarafndan 2021 ylnn, afet eitim yl olarak ilan edilmesinin ardndan Diyarbakr AFAD il müdürlüü bu kapsamda hem uzaktan olarak hem de yüz yüze eitimler vermeye devam ederken Diyarbakr AFAD il müdürlüü eitim çadrn da aktif hale getirdi. Diyarbakr Afet ve Acil Durum Müdürü lami çakmak tarafndan yaplan açklamada, çileri Bakan Süleyman Soylunun talimatlar dorultusunda tüm ülkede afet eitim seferberlii balatldn belirtti. çakmak, 2021 Afet Eitim Yl kapsamnda yeni yol sondurak, Citypark alveri merkezi karsnda afet eitim çadrmz kurulmutur. Bakanlmz emriyle yl sonuna kadar kurulu kalmas planlanan afet eitim çadrmz pazartesi gününden itibaren halkmzn ziyaretine sunulacaktr. Tüm vatandalarmz davet ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git