Afrin şehidinin cenazesi baba ocağında

Zeytin Dalı harekatıyla terörden arındırılan Suriye’nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde PKK/YPG'li teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın (28) cenazesi, memleketi Bursa’nın İnegöl ilçesine getirildi. Evinin önünde helallik alınması sırasında şehidin annesi Saniye Çakır’ın “Böyle mi olacaktı annem? Anneni yaktın sen oğlum. Anneye çok kötü şaka yaptın sen” diye feryat etmesi, yürekleri dağladı.

Haberler 09.04.2021 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Piyade Uzman Onba Gökhan çakrn cenazesi, Gaziantep Havalimannda düzenlenen törenin ardndan havayolu ile Bursaya getirildi. Yeniehir Havalimanndan alnan ehit çakrn cenazesi, buradan karayoluyla negöl ilçesi Yunus Emre Mahallesindeki baba evine getirildi. ehit Uzman Onba Gökhan çakr için burada helallik alnd. Bu srada ehidin annesi Saniye, babas Hasan ve 1 yllk ei Gülah çakr, ayakta durmakta güçlük çekti. Saniye ve Gülah çakr, ehidin tabutuna sarlarak, gözya döktü.

AITLAR YAKTI

ehit annesi Saniye çakrn, Alamyorum annem. çok güzel kokuyorsun annem. Annem, dert ortam. Beni her akam kim arayacak annem? Hakkm sana helal olsun. Benden isteyemediin helallik var ya, sonuna kadar helal olsun annem. Böyle mi olacakt annem? Anneni yaktn sen olum. Anneye çok kötü aka yaptn sen. Ne zaman öldü olum, hangi saatte öldü? Nasl can verdi? Annem dedi mi? Annem ne yapacak dedi mi? Can yand m? Nasl can verdi? Annem ne yapacak dedi mi diyerek, feryat etti.

Piyade Uzman Onba Gökhan çakrn cenazesi baba ocanda alnan helalliin ardndan negöl Organize Sanayi Camine götürüldü. çileri Bakan Süleyman Soylunun da katlaca ehidin cenazesi, ikindide topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git