Ahırda böyle enselendi

Jandarma özel ekip kurdu. Eşini öldüren, baldızını, yakınını ve 3 çocuğunu yaralayan Mehmet Büyük, saklandığı ahırda yakalandı.

Haberler 05.02.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda barma ve tanma vaadiyle eve götürdüü ei Süreyya Büyükü av tüfei ile ate ederek öldüren, 3 çocuunu, einin kz kardeini ve akrabasn yaralayp kaçan Mehmet Büyükün sakland yer, jandarmann kurduu özel ekibin çalmasyla tespit edildi. Büyük, düzenlenen operasyonla sakland evin ahrnda yakalanarak gözaltna alnd.

Yeniehir ilçesi krsal Hantepe Mahallesinde ei Mehmet Büyükten iddet gören ve ikayette bulunan Süreyya Büyük, kz Yamur ile birlikte, kendi istekleri dorultusunda iddet Önleme ve zleme Merkezine (ÖNM) teslim edildi. Süreyya Büyük, 21 Ocakta dilekçe vererek ÖNMden ayrld.

EN ÖLDÜRDÜ, 5 K YARALANDI

Kzyla birlikte babasnn evine giden Süreyya Büyük, eve gelen ei Mehmet Büyük ile evlerini Diyarbakra tamas kouluyla anlaarak Hantepe Mahallesindeki evine geri döndü. 28 Ocakta tanma amacyla eyalarn araca yüklendii srada, Mehmet Büyük, av tüfei ile ei Süreyya Büyükü öldürdü. Einin kz kardei Fatma Sever ile yakn Ebubekir Büyük ve çocuklar Azat, Ömer ile Enes Büyükü de yaralayarak, kaçt. Süreyya Büyük, otopsinin ardndan mahalle mezarlnda topraa verilirken, jandarma kaçan kocann yakalanmas için çalma balatt.

ÖZEL EKP KURULDU

l Jandarma Komutanl Suç Aratrma Timi (JASAT), Siber Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ve istihbarat birimlerinden oluan özel ekip, yapt çalma ile Büyükün sakland yeri tespit etti. Büyük, ilçeye bal krsal Güzel Mahallesinde sakland evin ahrnda yakalanarak gözaltna alnd. Büyükün jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Ana Sayfaya Git