Ahmet Kural Sıla birlikte mi? Bodrum'da 'Tanıma evresi' Aşk evresine dönerse

Ahmet KuraL Şarkıcı Sıla aşkı tasdiklendi. Geçtiğimiz aylarda Sıla ve Ahmet Kural birlikte aşk yaşıyorlar söylentileri gündeme çıkmıştı. Geçtiğimiz akşam ikili başbaşa yemek YH görüntülndi. O dönem birbirlerini tanıma evresi olduğu söylentileri dillere pelesenk olmuştu

Haberler 18.07.2017 - 02:47 Son Güncelleme : 18.07.2017 - 03:06

Ahmet KuraL arkc Sla ak tasdiklendi. Geçtiimiz aylarda Sla ve Ahmet Kural birlikte ak yayorlar söylentileri gündeme çkmt. Geçtiimiz akam ikili babaa yemek yerken görüntülndi. O dönem birbirlerini tanma evresi olduu söylentileri dillere pelesenk olsa da imdiler de herkes, tanma evresi bitti ak balad diyorlar

2 ay önce magazin gündemine sürpriz bir ekilde düen Sla ve Ahmet Kural çifti ilk tatilleri için Bodrum’u tercih etti. likileri bir fotoraf karesiyle ortaya çkan Sla ve Ahmet Kural çifti fanlara yakaland. Aklarn gözlerden uzak yaamaya özen gösteren ikili, ba baa yemek yedikleri bir restoranda ünlü arkcnn fanatik bir hayran tarafndan görüntülendi.

GEÇTMZ GÜNLERDE AÇIKLAMILARDI

Sla Gençolu ile Ahmet Kural, geçtiimiz mays aynda ak yaamaya balamt. Sla, ilikisi hakknda ’Pazar Sürprizi’ programna konutu. 

37 yandaki arkc öyle konutu: Bizim el ele görünme problemimiz yok. Birbirimize almaya çalyoruz. Ahmet’i tandmda sadece ilk filmine vakftm. Evlilie gelince böyle büyük konumalara girmeyelim. Yeter ki sonu iyi bitsin.

Sla u sralar yaz turnesine devam ederken, Ahmet Kural ise ’Ailecek aknz’ isimli film için hazrlklara balad.  

YEN FLME DESTEK

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol alaca yeni filmin ismi belli oldu. ’Ailecek aknz’ filminin senaryosu, ekibin önceki filmlerindeki gibi Selçuk Aydemir tarafndan kaleme alnd. Senaryo taslan Instagram’dan paylaan Kural’a ilk beeni birlikte olduu Sla’dan geldi. Düün Dernek ve Çalg Çengi gibi filmlerin yan sra ler Güçler ve Karde Pay gibi dizilere imza atan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filminin ismi Instagram’dan açkland. Kural, ‘Ailecek aknz’ adl senaryonun fotorafn paylaarak, yeni filmin ismini açklarken, gönderiye ilk beeni sevgilisi Sla’dan geldi.

SENARYOYU SELÇUK AYDEMR KALEME ALDI

Filmin senaryosu yine Selçuk Aydemir tarafndan kaleme alnd. Kural geçen günlerde Selçuk Aydemir’in yeni bir aile komedisi filmi üzerine çaltn açklamt.

SILA HAKKINDA

1980 ylnda Denizli dünyaya gelen Sla Gençolu aslen Denizlilidir. 36 yanda olan Sla Gençolu Türk arkc, söz yazar ve besteci. lkokulu yllarn Denizli’de geçiren Sla lise eitimini ananesinin yannda zmir’de almtr.  Sahne çalmalarna ilk olarak zmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde balad ve Türk Halk Müzii ile Türk Sanat Müzii korolarnda korist ve solist olarak görev ald. zmir Devlet Opera ve Balesi sanatçlarndan Sabahat Tekeba ile an ve ses eitimi uzerine çalmtr.

Sla’nn zaman içinde yapt besteler ve yazd ark sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doulu, Emel Müftüolu gibi deerli sanatçlarn albümlerinde yer alrken, ilk solo albümü olan “SILA” nn oluumuna zemin hazrlad. Geni kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptklar ve “Sla” dizisinin arks olan ortak besteleri “Sla / Töre” sayesinde tanmtr. Sla’nn hemen ardndan ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziini yapmtr.

Demokrasi Mitingine ’ov’ diyen Sla’dan açklama

Cumhuriyet tarihinin en büyük katlmna sahne olan 7 Austos Demokrasi ve ehitler mitingine katlmayacam ’Böyle bir ovun içinde olmayacam’ gibi sözleri nedeniyle büyük eletiriler alan Sla sözlerinin arkasnda olduunu ’Demokrasi demiyor muyuz! Ben de sözlerimin arkasndaym. Yanl tarafa çekenler oldu’ diyerek savundu.

Sla, daha önceki Gezi Park eylemlerinin en büyük destekçisi olarak biliniyordu ve ’konserden sonra Gezi’de bulualm’ gibi çarlarla da bu eyleme büyük destek olmutu.

enikap’da düzenlenen ‘Demokrasi ve ehitler Mitingi’ öncesi “Darbelere karym ama böyle bir ovun içinde olmayacam” açklamas yapan SlaGençolu eletirilerin hedefi oldu. 36 yandaki bestesi ve arkcnn bata stanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açkhava Sahnesi’ndeki konseri olmak üzere birçok program iptal edildi. 

Bunun üzerine sosyal medya hesabndan Demokrasiye snarak söylediklerim, demokrasi mitingine katlmama gerekçemin geldii noktay aknlk ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim diyerek bir paylamda bulundu. Ancak bu açklama da eletirilerin önüne geçmedi.

Sanatç Hülya Avar bugün sosyal medyadan Sla hakknda bir açklama yapt. 

Avar, Instagram hesabndan Söyledii sözler yanl da olsa demokrasi için mücadele verdiimiz bugünlerde Sla’ya yaplanlar fazla buluyor,gereksiz uzadn düünüyorum yazl bir paylamda bulundu.

Ana Sayfaya Git