Aile Dehşetinin Sırrı Çözüldü!

DİYARBAKIR'da, boşanma aşamasında olduğu 7 çocuk annesi eşi Aysel Aruk'u (48) sokak ortasında bıçaklayarak öldüren, daha sonra aynı bıçakla intihar eden Şaban Aruk'un kendisini 15 kez bıçakladığı ortaya çıktı.

Haberler 20.06.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay dün merkez Yeniehir ilçesi ehitlik Semtinde meydana geldi. Aysel Aruk, yanna birkaç eya aldktan sonra evden çkt. Bir süre sokakta yürüyen Aysel Arukun arkasndan gelen boanma aamasnda olduu ei aban Aruk, önünü kesti.

ÖNCE EN BIçAKLAMI

aban Aruk, eini dövdü, ardndan cebinden çkard bça saplamaya balad. Eini çeitli yerlerinden defalarca bçaklayan aban Arukun, daha sonra 20 metre kadar yürüdüü ardndan da elindeki bça bu kez defalarca kendine saplad belirtildi.

15 YERDEN BIçAKLAMI

hbar üzerine gelen salk ekibi Aysel Arukun yaamn yitirdiini belirlerken, ar yaral olarak hastaneye kaldrlan aban Aruk, kurtarlamad. aban Arukun yaplan ilk incelemesinde kalp bölgesinde 15 bçak yaras olduu belirlendi.

Polisin olayla ilgili çalmasnn sürdüü belirtilirken, Aysel Arukun kaç bçak darbesi ald otopsi sonucunda ortaya çkacak.

UYUTURUCU KULLANIYORMU

Aysel Arukun daha önce karakola giderek einden ikayetçi olduu örenildi. çiftin daha önce merkez Balar ilçesinde oturduu, Aysel Arukun 2017 ylnda Balar polis merkezine giderek ei aban Arukun uyuturucu madde ve alkol alarak kendisi ile çocuklarn darp ettii, kavga srasnda ayrmak için araya giren çocuklarna da çekilin, dar çkn ben bu kadn öldüreceim yönünde ifade vererek ikayetçi olduu ortaya çkt.

POLSE KAYET YAPILMI

Aysel Arukun polis merkezine yapt ikayetinde koruma talebinin olmad belirtilirken, ikili arasnda boanma davasnn sürdüü, bu yüzden daha önce de çift arasnda kavgalar yaand örenildi.

Ana Sayfaya Git