Aile faciası

Babası ve ağabeyini öldüren zanlı, daha önce de polise saldırmış

Haberler 03.05.2021 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada 22 Nisanda uyuturucuyu brakmasn isteyen babas Halil Keser (75) ile aabeyi Ufuk Keseri (46) çkan tartmada bçaklayarak öldüren Ferhat Keserin (39), 2016da 10 ay hapis cezasyla aranrken, kendisini almaya gelen polislere saldrp, kendine de zarar verdii ortaya çkt.

Olay, 21 Nisanda saat 21.30 sralarnda merkez Yüreir ilçesi Kazmkarabekir Mahallesi 4199 Sokakta meydana geldi. Bir süre önce cezaevinden çkan Ferhat Keser ile babas Halil Keser ve annesi arasnda tartma çkt. Bu srada eve felen Ufuk Keser de tartmaya dahil oldu. Tartmann büyüyerek kavgaya dönümesi üzerine Ferhat Keser, mutfaktan ald bçakla babas ve aabeyini bçaklad. Keser, elinde bçak evden çkp, kaçmaya çalrken devriye gezen polis ekipleri tarafndan yakalanp, gözaltna alnd.

BABA VE OLU KURTARILAMADI

hbar üzerine adrese salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlilerince yaplan kontrolde Halil Keserin yaamn yitirdii belirlendi. Ar kan kaybeden Ufuk Keser de kaldrld Yüreir Devlet Hastanesinde doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Cenazeler, otopsinin ardndan topraa verildi.

Ferhat Keser, emniyetteki sorgusunun ardndan sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

UYUTURUCUYU BIRAK, BZ BTRDN

l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüüne bal Cinayet Büro Amirlii ekiplerinin yapt çalmayla cinayetin nedeni ortaya çkt. Ferhat Keserin olay günü eve gelip, uyuturucu madde kullanmaya hazrland, ailesinin kendisini Uyuturucuyu brak, bizi bitirdin demesi üzerine tartma çkt, Keserin bu tartma srasnda babas ve aabeyini bçaklayarak öldürdüü tespit edildi.

DAHA ÖNCE DE KENDSN KESM

Ferhat Keserin 2016da Askeri Ceza Kanununa muhalefet suçundan 10 ay hapis cezas ald ve 3 basit yaralama suçundan arand srada kendisini almaya gelen Suç Aratrma Bürosu ekiplerine saldrd ortaya çkt. Kapdaki polisleri gören Keserin, mutfaktan ald bçakla polis memuru E.G.yi elinden yaralad, daha sonrasnda eve girip kapy kilitledii ve elindeki bçak ve jiletle vücudunu kestii ardndan polislerin binann arkasndaki cam demir çubukla krp, içeriye girdii ve bunun üzerine Keserin teslim olduu belirlendi.

Ana Sayfaya Git