Aile içi katliam

Mersin'in Tarsus ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Gültekin Çınar (32) tarafından vurularak öldürülen Güleser Çınar (24) ile annesi Nuray Altunay (41) ve kız kardeşi Mislina Yılmaz'ın (21) cenazeleri, yakınları tarafından teslim alındı. Güleser Çınar'ın amcası Fahrettin Köksal, "Evdeki çocukları hariç eşini, baldızını ve kayınvalidesi vurup kendi başına ateş etmiş. Geride üç çocuk kaldı. Onları da devlet himayesine aldı" dedi.

Haberler 05.11.2020 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gün saat 14.00 sralarnda ilçeye bal Yarbay emsettin Mahallesinde meydana geldi. Gültekin çnar, baba evine yerleen boanma aamasndaki ei Güleser çnar ile konumaya gitti. Ancak 9 yllk evli 3 çocuk sahibi çift arasnda tartma çkt. Tartma srasnda Gültekin çnar, yannda getirdii tabanca ile ei Güleser çnar ve kaynvalidesi Nuray Altunay ile baldz Mislina Ylmaza ate etti. Gültekin çnar ayn silah bana dayayp tetii çekti.

Güleser çnar, Nuray Altunay ve Mislina Ylmaz olay yerinde Gültekin çnar, kaldrld hastanede hayatn kaybetti. 3 kadnn cansz bedenleri otopsi için Adana Adli Tp Kurumu Morguna kaldrld.

çOCUKLAR EVDEYM

Güleser çnarn amcas Fahrettin Köksal, çiftin evliliklerinde iddetli geçimsizlik olduunu anlatarak, Olay yeenimin aln yazs oldu. Gültekin çnar öle saatlerinde eve gelip tartma çkartm. Evdeki çocuklar hariç eini, baldzn ve kaynvalidesi vurup kendi bana ate etmi. Geride 3 çocuk kald. Onlar da devlet kendi himayesine ald diye konutu.

çOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

çiftin 3 çocuu da devlet tarafndan koruma altna alnarak sevgi evlerine yerletirildi.

Öte yandan Güleser çnarn, 22 Haziranda Aile çi iddet Bürosuna bavurduu, 30 gün süreyle eine kar uzaklatrma karar aldrd, ancak daha sonra mahkemeye dilekçe verdii bu nedenle tedbirin 3 Temmuzda kaldrld belirlendi.

TOPRAA VERLDLER

Mersinin Tarsus ilçesinde ei Gültekin çnar tarafndan öldürülen Güleser çnar ile annesi Nuray Altunay ve kzkardei Mislina Ylmazn yaknlar tarafndan alnan cenazeleri, Tarsus Eshab Keyf Yeni ehir Mezarlna getirildi. çnar, Altunay ve Ylmaz, klnan cenaze namaznn ardndan topraa verildi. ntihar eden Gültekin çnarn ise tedbir amaçl ikindi namazndan sonra topraa verilecei örenildi.

Ana Sayfaya Git