Aile katliamı!

Beyoğlu'nda akrabalar arasında silahlı çatışma: 3 ölü, 3 yaralı

Haberler 28.07.2021 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyolunda, daysna snan eini geri götürmek isteyen damat taraf ile gelin taraf arasnda çkan silahl tartmada 3 kii öldü, biri ar 3 kii yaraland.

Olay, Örnektepe Mahallesi Kanarya Sokakta 13.45 sralarnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1.5 yl önce evlendii eiyle bir süredir sorunlar yaayan Hacer Giray, birkaç gün önce evini terk ederek 6 aylk kzyla birlikte daysnn yanna snd. Telefonla defalarca konumasna ramen Hacer Giray eve dönmeye ikna edemeyen kocas Enes Berk Giray, bu kez yüz yüze konumak için yanna babas Hulusi Giray ve amcasnn olu Burak Giray da alarak einin days Mahmut Akçayn evinin bulunduu sokaa geldi. ddiaya göre, Akçayn kapsnn önünde barmaya balayan Enes Berk Giray, einin kendisiyle birlikte eve dönmesini istedi. Hacer Giray aa inmezken, kuzenleri Beytullah ve rfan Akçay evden çkarak Enes Berk Giray sakinletirmek istedi. ki kuzenin çabalarna ramen Giray sakinlemezken, içlerinden biri Beytullah ve rfan Akçay tabancayla vurdu. Bacandan yaralanan Beytullah Akçay ile karnndan vurulan rfan Akçay, özel araçla hastaneye kaldrld. rfan Akçayn salk durumunun ar olduu örenildi.

Bu srada, yaananlar duyan Hacer Girayn babas Mürsel Ar, yaknlardaki i yerinden çkarak motosikletle olay yerine geldi. Yerdeki kanlar görünce cinnet getirdii örenilen Ar, belinden çkard tabancayla dünürü Hulusi Akçay, damad Enes Berk Giray ve Burak Giraya ate ederek kafalarndan vurdu. Baba, oul ve amcaolu olay yerinde hayatn kaybetti. Kendisi de kar taraftan birinin açt ate sonucu bacandan yaralanan Mürsel Ar, bir akrabasnn yardmyla hastaneye gitti. Ar, tedavisi srasnda polisi arayarak cinayet ilediini itiraf etti.

hbar üzerine olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Zrhl polis araçlarnn hazr bulunduu olay yerinde yaplan incelemelerin ardndan cesetler Adli Tp Kurumu Morguna kaldrld.

BEN KOMUNUN çOCUKLARI, BR EY PATLATTI SANDIM

Olayn yaand sokak yaknlarnda oturan bir kii Biz aada hasta çocuklar, var onlar yapt zannettik. Telefonda kardeimle konuuyorduk, bir baktm silah sesi, ben zannettim çocuklar bir ey patlatyor sandm. Ben burada örendim olayn ne olduunu, komular tanyoruz ama gidip gelmiyoruz diye konutu. O mahallede oturan bir baka kii Biz bir tek silah sesi duyduk baka da bir ey duymadk. Biz tanmyorduk, komumuzdu, o kadar tanyorum dedi.

BAKTIM, HERKES YERDE YATIYORDU

Mahallede oturan bir kii ise Sesleri duyduumuz zaman yerde hepsi yatyordu. Biz havai fiek zannettik, kurusk zannettik. 1-2 kii kouyordu, baktm herkes yerde yatyor. 2-3 arjör boaltlmt. 20 30 mermi filan vardr. Yatyorlard yerde içimiz kötü oldu diye konutu

Polis, olayla ilgili soruturmann geni kapsaml olarak yürütüldüünü belirtti.

Ana Sayfaya Git