Aile katliamı 6 ölü

Aileler arasındaki hüsümette katliam yaşandı. Silahlı, taşlı sopalı köy kavgasında 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kahta ilçesinde güvenlik birimleri alarma geçirildi.

Haberler 06.02.2021 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamann Kahta ilçesine bal Doluca köyünde, husumetli iki aile arasnda çkan silahl kavgada 6 kii hayatn kaybetti, 4 kii yaraland. Güvenlik güçleri, olaylarn daha fazla büyümemesi için köyde ve yarallarn tedaviye alnd hastanelerde geni güvenlik önlemi ald.

Olay, öleden sonra Kahtaya bal Doluca köyü yaknlarnda meydana geldi. Husumetli olduu belirtilen Gözel ve Göüs ailelerinin fertleri arasnda tartma çkt. Ailelerin dier yaknlarnn da katlmasyla büyüyen tartma, bir anda tabanca ve tüfeklerin kullanld kavgaya dönütü. Kavgada 10 kii silahla vuruldu. Silahl kavga ihbar üzerine bölgeye çok sayda jandarma ve salk ekibi sevk edildi.

3 K OLAY YERNDE, 3 K HASTANEDE ÖLDÜ

Kavga, jandarmann müdahalesiyle son bulurken, salk ekiplerinin yapt kontrolde, Mehmet Gözel (61), Mustafa Gözel (43) ve Mehmet Göüsün (29) hayatn kaybettii belirlendi. 7 yaral, ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldrld. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan 3ü daha doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Ölenlerin cenazeleri, yaplan incelemelerin ardndan otopsi için morga gönderildi.

VAL: 6 K ÖLDÜ, 4 K YARALANDI

Adyaman Valisi Mahmut çuhadar da kavgay haber alp, köye gitti. Olay yerinde inceleme yapan Vali Mahmut çuhadar güvenlik güçlerinden bilgi ald. Buradaki incelemesinin ardndan Vali çuhadar, Kahta Devlet Hastanesine geçerek yarallarn salk durumuna ilikin bilgiler ald. Hastane çknda açklama yapan Vali çuhadar, 6 ölümüz var, 4 tane ise yaralmz var. Her iki aileye basal diledik. Yarallarmz Kahta Devlet Hastanesi ve Adyaman Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnd dedi.

Güvenlik güçleri, olaylarn daha fazla büyümemesi için köyde ve yarallarn tedavi gördüü hastanelerde youn güvenlik önlemi ald.

Ana Sayfaya Git