AK Parti Van İl Başkanı: Parti adını kullanarak dolandırıcılık yapanlar tutuklandı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, partilerinin adını kullanarak, iş vaadiyle vatandaşları dolandıranlar olduğunu belirterek, düzenlenen operasyonlarla çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığını, bu kişilerden bazılarının tutuklandığını söyledi.

Haberler 12.09.2019 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Van l Bakan Kayhan Tükmenolu, il bakanlnda basn toplants düzenledi. AK Partinin kurulduu günden itibaren yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadeleyi ilke edindiini belirten Türkmenolu, Ancak, Van özelinde tekilat olarak baarlarmz gölgelemeye çalan, kirli emeller ile kirli oyunlar içerisinde olan, partimizin ve ahsmn siyasi kimliini kullanp çkar ve menfaat salayanlara partimizin ilkeleri gerei frsat vermeyeceimizi belirtmek isteriz. Bu kapsamda baz kii veya kiilerin, partimiz ve adm kullanarak i vaadi karl ahsi menfaat elde ettikleri bilgisi emniyet güçlerimize ve adli makamlara bildirilmi, bunun üzerine kapsaml bir operasyon balatlmtr. Yaplan operasyonda birçok kii gözaltna alnm, sorgulamalarnn ardndan adli makamlara sevk edilen baz kiiler tutuklanmtr. Geni kapsaml operasyon devam etmekte, ifadeler dorultusunda her geçen gün ikayetçi says artmaktadr. Bu konuda her kim olursa olsun, gerek ahsm gerekse temsil ettiim siyasi partimin kullanlmasna frsat vermeyeceimi ve bu kirli emeller peinde olanlar ile mücadele edeceimi bir kez daha ifade ediyorum diye konutu.

KURDA VAADYLE PARA ALINMI

AK Partiyi Bulma Kurumu (-Kur) haline getirenlerin, bu tür kiisel menfaatlere zemin hazrladklarnn da belirten Türkmenolu, veren ile i arayan arasnda köprü görevi gören, -Kurdur. Burada hakkyla i arayan kardelerimizi vasfna uygun i imkanlar ile buluturma görevi -Kur il müdürlüümüze aittir. Bundan sonra tüm kamuoyuna çarmz, partimizin adyla ahsi menfaat salamaya çalanlar var ise bunlarn tarafmza veya adli makamlara bildirilmesini talep ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git