AK Partili belediye başkanının evine silahlı saldırı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek'in evine gece silahla ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberler 26.06.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Uludere ilçesinde AK Partili Hilal Belde Belediye Bakan Cevher Benekin evine silahla saldr düzenlendi.

Alnan bilgiye göre, Benekin evine gece kimlii belirsiz kii veya kiilerce silahla ate açld. Bu srada bölgede bulunan güvenlik korucular tarafndan karlk verilmesi üzerine çatma çkt.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken enoba Jandarma Komutanl tarafndan kaçan saldrganlarn yakalanmas için çalma balatld.

HDP HEDEF GÖSTERD

Benek, gece saatlerinde HDPden milletvekili seçilen Hüseyin Özgünein bir televizyon kanalna balanarak kendisini hedef gösterdiini, 2 saat sonra da evine silahl saldrnn gerçekletiini iddia etti.

Özgüne ise bu iddialarn doru olmadn söyledi.

Uydu üzerinden yayn yapan bir televizyon kanalnda kendisine seçim güvenlii ve kazandklar baar üzerine sorulan soruya yant verdiini ifade eden Özgüne, Katldm yaynda seçim hakknda bilgi verdim. Bize gelen bilgiye göre Hilal beldesinde bir sandkta kullanlmayan oylar kullanlmak istenmi. Buna orada yetkili parti görevlimiz itiraz etmi. Arkadamz belde belediye bakannn akrabalar veya taraftarlar tarafndan darbedilmi. Ben bu konuyla ilgili bilgiler verdim. sim kullanmadm, olayn bize anlatlma biçimi ne ise o ekilde aktardk. Kimseyi hedef göstermedim. dedi.

Ana Sayfaya Git