AK Parti’nin Gazetesi Evet, Kablosuz Ağ Şifresi Kararımız Evet

AK Parti Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısı için 5 milyon “Evet” isimli gazete bastırdı. Salona "Evet" ağırlıklı bir süsleme yapıldı. Katılımcılar için verilen internet hizmetinin kablosuz ağ adı “Evet” parolası ise “Kararımız evet” oldu.

Haberler 25.02.2017 - 13:19 Son Güncelleme : 25.02.2017 - 13:22

AK Parti Gençlik Kollar, Cumhurbakanl Hükümet Sistemi Halk Oylamas Tantm Toplants için Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Babakan Binali Yldrmn sisteme ait deerlendirmelerinin yer ald, 5 milyon Evet isimli gazete bastrd.

40 BN PARTLYE HTAP EDECEK

AK Parti, 16 Nisandaki halk oylamasna 50 gün kala kampanyasn tantyor. AK Parti Genel Bakan ve Babakan Binali Yldrm, Ankara Spor Salonuna gelmesi planlanan yaklak 40 bin partiliye hitap edecek.Sabahn erken saatlerinde salonu dolduran çok sayda partili, AK Partinin halk oylamasndaki ilk seçim arks Tabii ki eveti söyleyerek Babakan Binali Yldrm bekledi.

ZMRN KARARI NET EVET

Babakan Yldrmn seçim bölgesi zmir il tekilatnca hazrlanan, Mesele memleket olunca teferruat olur siyaset, zmirin karar net evet ve zmirin sevdasn bilmek gerek, söz konusu vatansa tabii ki evet pankartlar da dikkati çekti.

Salonda ayrca AK Parti Gençlik Kollarnca hazrlanan Türkiyenin meselesi, gençlerin meselesidir, Yklmadk, yklmayacaz, aksine biz daha yeni balyoruz yazl pankartlar yer ald.

EHTLERN POSTERLER ASILDI

Baz partililer, 8. Cumhurbakan Turgut Özal, eski babakanlardan Necmettin Erbakan ile 15 Temmuzda darbe giriiminin engellenmesinde büyük rol oynayan ehit Astsubay Ömer Halisdemir, terör örgütü PKKnn zmir adliyesine yönelik saldrsnda kahramanlk göstererek ehit olan polis memuru Fethi Sekinin posterlerini açt.

Salonda, 15 Temmuz darbe giriiminde ehit düen, kuruluundan bu yana AK Partinin kampanya süreçlerini yöneten reklamc Erol Olçok ve olu Abdullah Tayyip Olçokun posterleri de yer ald.

AK PARTDEN EVET GAZETES

AK Parti Gençlik Kollar tarafndan bugüne özel 5 milyon adet 24 sayfadan oluan evet isimli gazete bastrld. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann fotorafnn bulunduu gazetenin sürmanetinde 18 maddelik reform, daha güçlü Türkiye, daha fazla demokrasi ifadelerine yer verildi.

Cumhurbakanl hükümet sisteminin anlatld gazetede, Cumhurbakan Erdoan ile Babakan Yldrmn sisteme ilikin deerlendirmeleri, geçmi dönemdeki koalisyon hükümetleri, ihtilaller ve 15 Temmuz darbe giriimine ilikin fotoraflar yer ald.

Gazetenin Bu sistemin deimesi artt balkl sayfasnda ise Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazcolu ile Alpaslan Türkein, bakanlk sistemine ilikin görülerine yer verildi. Gazete partililere ve gazetecilere datld.

PAROLA: KARARIMIZ EVET

Salonunda evet arlkl bir süsleme yapld. Orta bölümü parti yöneticileri, milletvekilleri ve davetlilere ayrlan salonun içi ve d evet yazlar ve Türk bayraklar ile süslendi. Salonun içine ve dna, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbakan Erdoan ve Babakan Yldrmn resimleri asld. Katlmclar için internet hizmetinin de verildii salonda, kablosuz internet ann ad evet, parolas ise kararmz evet oldu.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git