Akaryakıt istasyonundaki çatışma kamerada

Diyarbakır'da, bir akaryakıt istasyonunda 2 grup arasında, pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışma çıktı. 1 kişinin yaralandığı çatışma anı, cep telefonu tarafından görüntülendi.

Haberler 12.03.2020 - 12:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, bir akaryakt istasyonunda 2 grup arasnda, pompal tüfek ve tabancalarn kullanld çatma çkt. 1 kiinin yaraland çatma an, cep telefonu tarafndan görüntülendi.

POMPALI TÜFEKLE çATITILAR

Kayapnar ilçesi Gaziler Mahallesinde bulunan akaryakt istasyonunda, 2 grup arasnda tartma çkt. Tartma ksa sürede silahl çatmaya dönütü. Pompal tüfek ve tabancalarn kullanld çatmada 1 kii bacandan vurularak, yaraland. Yaral, ihbar üzerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yaralnn salk durumunun iyi olduu örenilirken, silahl çatmaya karanlar, araçlaryla kaçarak, kayplara kart.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bo kovanlar toplayp baz üphelileri gözaltna ald. Öte yandan olay cep telefonu kamerasyla kaydedildi. Görüntülerde akaryakt istasyonundaki grubun, pompal tüfek ve tabancalarla ate açmalar ardndan da kaçmalar yer alyor.

Ana Sayfaya Git