Akrabası tarafından öldürülen Leyla'nın Covid-19 testi pozitif çıktı

Mersin’in Tarsus ilçesinde çalıştığı pastanede akrabası Sabahattin Öztürk (31) tarafından öldürülen Leyla Öztürk'ün (22), Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi. Genç kızın, cenazesi yarın toprağa verilecek.

Haberler 28.11.2020 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, ilçeye bal Ant Mahallesinde meydana geldi. Elazn Maden ilçesinde güvenlik korucusu olarak görev yapan Sebahattin Öztürk, 4 gün önce, bir yaknnn cenazesine katlmak üzere kente geldi. Sebahattin Öztürk, dün sabah da daha önceden aralarnda gönül ilikisi olduu öne sürülen Leyla Öztürk ile konumak için genç kzn çalt pastaneye gitti. kili arasnda tartma çkt. Tartmann büyümesi üzerine Sebahattin Öztürk, üzerindeki tabancay çekip, ayn zamanda akrabas olan Leyla Öztürke pe pee ate etti. Ardndan da ayn silahla kendisini vurdu.

TEST POZTF çIKTI

hbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekibinin yapt kontrolde, Leyla Öztürkün yaamn yitirdii belirlendi. Yaral olarak Tarsus Devlet Hastanesine kaldrlan Sabahattin Öztürk de hayatn kaybetti. Sebahattin Öztürkün cenazesi, memleketi Elaza gönderildi.

Leyla Öztürke yaplan Covid-19 testi pozitif çkt. Cenazesi Ankara Adli Tp Kurumuna gönderilen Leyla Öztürk, otopsinin ardndan, yarn Tarsus ehir Mezarlnda topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git