Aksaray'da korkunç kaza! 2 ölü, 4 yaralı

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Aksaray'da iki otomobilin çarpışması şeklinde vaka bulan kaza da yaralılara ilk yardımı kadın sürücü yaptı.

Haberler 03.08.2017 - 21:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aksarayda meydana gelen trafik kazasnda 2 kiinin yaamn yitirdii 4 kiinin de yaraland açkland. Aksarayda iki otomobilin çarpmas eklinde vaka bulan kaza da yarallara ilk yardm kadn sürücü yapt.

Kaza, Aksaray-Konya karayolunun 7inci kilometresinde Ticaret Borsas Kavanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Ticaret Borsasndan buday aldktan sonra merkeze dönmek için yola çkan Kemal Arba (79) idaresindeki 06 VOH 52 plakal otomobil, karayoluna çkmak isterken Aksaraydan Konya istikametine seyreden Müjde Kavakl (25) idaresindeki 58 BR 717 plakal otomobille çarpt. Kazada iki otomobil de hurdaya dönerken, iki araçta bulunan 6 kii yollara ve refüjlere savruldu. Can pazarnn yaand olay yerinde salkç olduunu belirten ve hafif yaralanan 58 plakal otomobilin sürücüsü Müjde Kavakl, yarallara ilk müdahaleyi kendisi yapt. Yaral bir kadna suni teneffüs yapan Müjde Kavakl, kendisini uzaklatrmak isteyen vatandalara salkç olduunu söyledi. Bu srada yoldan geçen baka bir salkç kadn tarafndan da ar yaralanan dier araç sürücü Kemal Arbaa olay yerinde kalp masaj yapld. Bu srada toplanan vatandalardan birinin kalp masaj yaplan yaral adamn ayandan tutarak kaldrmas ve sallamas tepkilere neden oldu. Kazann ardndan olay yerine çok sayda ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardm ekipleri yarallara müdahale etti. Polis ekipleri de bir baka kazann yaanmamas için karayolunda geni güvenlik önlemleri ald.

Kazada yaralanan Kemal Arba (79), Hatice Altnta (83), Belkizar Arba (62), Müjde Kavakl (25), Durna Kavakl (54) ve Mahmut Kavakl (56), ambulanslarla Aksaray Eitim ve Aratrma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan yarallardan Kemal Arba ve Hatice Altnta yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Dier yarallarn durumlarnn iyi olduu örenildi. Kaza an Ticaret Borsann güvenlik kameralar tarafndan da kaydedildi. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git