Alacak tartışmasında başından vuruldu, 13 gün sonra öldü

Antalya'da para meselesi yüzünden çıkan tartışmada av tüfeğiyle başından vurulan Diyarbakırlı Menderes Çoban (46), hastanede 13 günlük yaşam savaşanı kaybetti.

Haberler 26.07.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 12 Temmuz gecesi Evrenseki Mahallesi Kömürcüler Kümeevleri mevkisinde meydana geldi. Para meselesi yüzünden telefonda tartan Sebahattin ve lyas B. kardelerle, Menderes ve Fahrettin çoban kardeler, bulutu. Burada büyüyen tartma, kavgaya dönütü.

PARA YÜZÜNDEN TARTITILAR

Sebahattin B., av tüfeiyle 4 el ate ettii Menderes çoban bandan, Fahrettin çoban ise bçakla srtndan yaralad. hbar üzerine bölgeye, jandarma ve salk ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Menderes çoban ve Fahrettin çoban ambulansla ilçedeki hastaneye götürdü. Tedaviye alnan yarallardan Menderes çoban, bugün sabaha kar yaamn yitirdi.

13 GÜN SONRA YAAMINI YTRD

Antalya Adli Tp Kurumunun morguna getirilen çobann cenazesi, otopsinin ardndan Diyarbakrda topraa verilecek. Srtndan bçakla yaralanan Fahrettin çobann ise tedavisi sürüyor. Bu arada, olay sonras kaçan Sabahattin ile lyas B. kardeleri yakalama çalmalarnn sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git