Alçakça bir tutum

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam "Allah'ın Resulü'nün öğretisi, kurulu kanlı çarkları parçalayacak yegane adrestir. Bu gerçeği bilen güçler, Peygamber Efendimize hakarete cüret ediyor, iftiraları ile onu karalamaya çalışıyor. Onların bu hadsiz ve alçakça tutumlarını bir kez daha lanetliyorum"

Haberler 29.10.2020 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Bakan shak Salam, Allahn Resulünün öretisi, kurulu kanl çarklar parçalayacak yegane adrestir. Bu gerçei bilen güçler, Peygamber Efendimize hakarete cüret ediyor, iftiralar ile onu karalamaya çalyor. Onlarn bu hadsiz ve alçakça tutumlarn bir kez daha lanetliyorum. dedi.

Salam, Mevlit Kandili dolaysyla yapt açklamada, batc zihniyetin, insanl maddi ve manevi buhranlardan kurtaracak slama ve Hazreti Muhammede sava açtn ifade etti.

Hazreti Muhammedin mesajlarnn hayata geçirilmesine ihtiyaç duyulduunu kaydeden Salam, insanln, kurtulu reçetesi arad bu karanlk asrda, yeryüzüne adalet ve iyilii hakim klmak için gönderilen slam mektebinin baöretmeni Hazreti Muhammedin dünyaya teriflerinin hicri yl dönümünü idrak ettiklerini belirtti.

NSANLIA SALDIRIDIR

Bugün sadece slam alemi olarak bizlerin deil, bütün bir insanln Peygamber Efendimizin çalar üstü olan evrensel mesajn anlamaya, onu hayata geçirmeye ihtiyac vardr. diyen Salam, Mevlit Kandilinin Müslümanlarn yeniden ümmet olma uuruna kavumalarna, uyan, dirili ve ahlan ruhuna bürünmelerine vesile olmasn temennisinde bulundu.

Avrupada Hazreti Muhammede yaplan saldrlara iaret eden Salam, açklamasnda unlara yer verdi:

Adaletin, zulmün ve insan onurunun yitirildii u günlerde, slam dünyasnn kültürel, siyasal ve duygusal birlikteliini yok etmeye matuf karanlk planlar ve anlamalar yaplmaktadr. nsanl karanla sürükleyerek sömürü ve zulüm sistemlerini devam ettirmek isteyen, ruhen ve fikren çökmü olan batc zihniyet, insanl maddi ve manevi buhranlardan kurtaracak slama sava açm durumdadr. Bu saldrlar karsnda çözümsüz deiliz. Bilmeliyiz ki, zulmetin karanln, adaletin mealesiyle aydnlatan Allahn Resulünün öretisi, kurulu kanl çarklar parçalayacak yegane adrestir. Bu gerçei bilen güçler, Peygamber Efendimize hakarete cüret ediyor, iftiralar ile onu karalamaya çalyor. Onlarn bu hadsiz ve alçakça tutumlarn bir kez daha lanetliyorum.

Ana Sayfaya Git