Aldatılan kadın Casus Programla kocasına ceza kesecekken, kendi kendine 6 yıl hapis cezası kesti!

İstanbul'da yaşayan Ayten-Rahmi T. çifti 19 yıllık evliydi ve üç çocukları vardı. Evliliklerinin son döneminde şiddetli geçimsizlik yaşadılar. Ayten T. birkaç kez evi terk etti. Ancak hepsinde aileler araya girdi ve evine döndü.

Haberler 24.02.2016 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda yaayan Ayten-Rahmi T. çifti 19 yllk evliydi ve üç çocuklar vard. Evliliklerinin son döneminde iddetli geçimsizlik yaadlar. Ayten T. birkaç kez evi terk etti. Ancak hepsinde aileler araya girdi ve evine döndü.

CASUSLUK PROGRAMIYLA ALDATILDIINI ÖREND

Kocasnn kendisini aldattna dair üpheleri vard. Evde uyuduu bir gün ifresiz olan telefonuna casus bir program yükledi. Program sayesinde telefondaki bütün mesajlar ve fotoraflar mail adresine geldi. Kocasnn kendisini aldattndan emin oldu ve boanma davas açt. Casus programla elde ettii mesajlar ve fotoraflar, mahkemeye delil olarak sundu. 2 bin lira tedbir nafakas, 100 bin lira da maddi manevi tazminat istedi. Boanma davas sürüyor.

ALDATAN KOCADAN KARI HAMLE

Sabahn haberine göre Ayten T.nin ve avukatnn unuttuu bir yasa vard. Boanma davasnda dosyaya konan ve yasak ak ortaya çkaran delillerin toplanma ekli suçtu. Bunu bilen daval koca Rahmi T. ve avukat kar ataa geçti. Casus program yükleyen Ayten T.yi ikyet etti. Soruturmann ardndan Ayten T. hakknda Biliim sistemindeki verileri bozma, yok etme, eriilmez klma, sisteme veri yerletirme vb. haberlemenin gizliliini ihlal etmek suçlarndan 6 yla kadar hapis istemiyle dava açld.

CASUS TELEFON YAZILIM

Cep telefonlarda kullanlabilecek casus yazlmlar, casus programlar inceleyeceimiz bu yaz sayesinde zaman ve para tasarrufu salamanz amaçlyoruz. Cep telefon için casus telefon ve takip yazlmlar ya da casus programlarn nasl indirileceini veya iPhone/Android akll telefonlarnn nasl temizleme yapldn merak ediyorsunuz. Bu konuda hem deneyimli hem de yeni balayan kullanclar telefon takip konusunda güvenilir kaliteli bilgi Casus Yazlm da bulur.

EN Y TELEFON CASUS TAKP PROGRAMI HANGS?

Bizim tavsiyemiz mSpy en güçlü, kullanc dostu mobil casus program!

Kendi kullanm deneyimlerimizle müteri referanslarn birletirerek, en iyi Android/iPhone cep telefon takip yazlm araçlarna dair bütün detaylar bir araya getirmek için elimizden geleni yaptk.

Bakasnn WhatsApp mesajlarn görmek ve okumak m istiyorsunuz?

Bakasnn WhatsApp konumalarn m okumak istiyorsunuz?

Bakasnn telefonuna gelen mesajlar nasl okunur mu merak ediyorsunuz?

Bakasnn Facebook mesajlarn m görmek istiyorsunuz?

Bakasnn telefon ifresini mi örenmek istiyorsunuz?

Bakasnn telefonunu nasl takip edebilirim mi merak ediyorsunuz?

kilemde skp kalmaktansa, her eyin net ve kesin bir biçimde ortada olmas her zaman daha iyidir. Gizli telefon takibi sayesinde takip ettiiniz kiinin cep telefon unu nternet üzerinden kullanarak, aldatan einizi yakalayabilecek, hatta yanl veya yasad i çeviren çocuklarnz veya personelinizi tespit ve takip edebileceksiniz.

Daha önce casus yazlm kullanma tecrübeniz olmamsa mSpy kaçrlmaz bir frsat sunar: 7 gün ücretsiz deneme uygulamas! Bir hafta boyunca telefon takibini yapabilirsiniz.

ster casus yazlmlar nasl kullanacanzla alakal, ister nereden alacanzla alakal bilgiler aryor olun, sitemiz size aklnza gelen belli bal sorular cevaplamanzda yardmc olacak. Konunun anlatmna geçmeden, böyle yazlmlarn ve program larn kullanmna ilikin hukuki konulara öyle bir göz atalm:

HUKUK MEVZUAT

Mobil telefonlarda casus yazlm kullanmak, takip yazlmlar satmak tamamen hukuka uygundur. Yeter ki bunu hukuka uygun klan artlar gerçekleiyor olsun. Bunun için;

zlenecek/dinleme yaplacak telefon a sahip olmal veya izlenen/dinleme yaplan telefon a casus yazlmlar kurmak için gereken yetkiye sahip olmalsnz.

Cihazn izlendiini/dinleme yapldn cihazn yetikin kullanclarna bildirmekle yükümlüsünüz.

Doal olarak, baka birinin telefon unu öylesine takibe almak ve dinleme k çou ülkenin yasalarna aykrdr. Baz yanl pazarlama stratejileri baz insanlar bunun hukuka uygun olduuna inandrm olsa da, izleyeceiniz cep telefon unda takip ve dinleme yapabilmek için geçerli bir nedeniniz olmas gerekir.

CASUS YAZILIM HUKUK MEVZUAT

Hukuk çerçevesinde kalmak adna bu tür takip yazlmlar iki ekilde kullanabilirsiniz:

Kendi çocuklarnzn mobil telefonlarn izleyebilirsiniz ve dinleme yapabilirsiniz haber vermeniz gerekmez.

irketinizin çalanlarnn kulland cep telefonlarn, sadece onlara haber vererek izleyebilirsiniz ve dinleme yapabilirsiniz.

Belirlenmi çerçevenin dna çkan herhangi bir durumda muhtemelen kiisel hak ve gizlilik kanunlarn çiniyor olursunuz. Tabi ki insan doas gerei haber vermeden takip etmek, dinleme yapmak daha cazip görünebilir, ancak sizi kesinlikle uyarmak isteriz ki, söz konusu çerçevenin dnda bir kullanm size kazandnz düündüünüzden daha çok ey kaybettirecektir.

CEP TELEFON CASUS YAZILIM NEDR?

Basit olarak, akll telefon a veya baka bir akll cihaza (iPad) kurulduunda cihazda gerçekleen bütün eylemleri kayt altna alp, kullancnn onay gerekmeden sunucuya iletebilen yazlmlara casus yazlm denir. Eer takip yazlmlarla daha önce karlamadysanz, size özelliklerinin oldukça kabiliyetli olduunu, takip ve dinleme iini oldukça ilerlettiklerini söyleyebiliriz. lgili alandaki en iyi program lar oldukça detayl ve kolay takip ve dinleme yapabilmektedir.

Eer casus yazlmlara tamamen yabancysanz, sektörün en iyi yazlmlar mSpy, FlexiSpy ve Mobile Spy olarak sralayabiliriz. Her yazlmn kendine özgü özellikleri, fiyat politikalar mevcuttur. Hepsi temelde ayn belli bal özellikleri sunmaktadr. Bunlardan birkaç: metin mesaj takibi, e-posta takibi, internet geçmii takibi, arama kayd, dinleme ve GPS konum takibi gibi özelliklerdir. Takip özellikleri çou yazlmda en ucuz planlarda bile standart olarak sunulmaktadr.

CEP TELEFONLAR CASUS YAZILIM

Takip yazlmlar ayn zamanda daha detayl takip ve dinleme yapmaya frsat veren gelimi özellikler de sunmaktadr. Bunlardan bazlar ise arama kayd, telefon dinleme, WhatsApp, Skype, Viber gibi sohbet servislerini izleme, sosyal alar takibi, ortam kayd ve hedef cihazn uzaktan kontrol edilmesi gibidir. yi casus takip ve dinleme programlar sürekli olarak daha gelimi özellikler sunarak, birbirleriyle yarmaktadr.

Daha detayl bilgi örenmek isterseniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Casus_yaz%C4%B1l%C4%B1m sayfasna girin.

Takip Yazlm Hangi Telefonlarda çalr?

nsanlar casus yazlmlarn gereksinimleri ve hangi cihazlarn desteklendii konusunda kafa karkl yaamaktadr. Bu mevzuda bilinmesi gereken iki ana nokta var:

1.iPhone (Apple, iOS) daha önce herhangi bir takip casus yazlmn iPhonea kurulabilmesi için (hangi sürüm olursa olsun), telefon un mutlaka jailbreak yaplm olmas gerekiyordu. Ancak son gelimelere göre iPhonea casus yazlmn yüklemek için telefon hemjailbreak hem deno-jailbreak durumunda olabilir. Ayn ekilde izlenmek istenen iPad için de ayn durum geçerlidir.

2.Android (HTC, Samsung, LG, Lenovo, Sony Ericsson) Android cihazlar içinse durum biraz daha farkl. Takip yazlmn Android telefon larnda çalmas için cihazn root edilmesi zorunlu deildir ancak birkaç özelliin doru biçimde çalabilmesi için root ilemine ihtiyaç duyulmaktadr. Örnein, WhatsApp uygulamasnn hata vermeden takip edilebilmesi için root ilemine gerek vardr.

BAKA NE GEREKL ONA BAKALIM

Cep telefon casus yazlm sadece akll telefon larda çalr telefon un internet balants olmas gereklidir. zlemek istediiniz telefon un internet eriiminin olmas zorunludur. nternet eriiminin sürekli olmas daha iyidir ancak takip yazlmlar kstl internet eriimlerinde veya kablosuz balant araclyla balanldnda da takip ilevini yerine getirebilmektedir. Veri kaytlar, dier tüm raporlar hedef telefon internet balantsn açtnda gönderilmeye balanr. Ancak telefon internete uzun süre balanmyorsa, takip yazlmlar da doal olarak takip ilevini yerine getiremezler.

kinci bir konu ise GSM irketi. Takip yazlmlar HER ülkede, her GSM irketiyle çalabilirler yeter ki internet balants olsun. Burada dikkate alnmas gereken konu, casus yazlmn hedef cihaz destekleyip desteklemediidir. Bunun için yazlm sunan firmann web sitesini kontrol edebilirsiniz.

TAM OLARAK NASIL çALIIYOR?

Söz konusu soruyu kafanzda netletirirsek, baz gereksinimlerin yazlmn iyi çalmas için neden gerekli olduunu da anlayacaksnz.

çalma prensibi öyledir:

Hedef cep telefon una casus yazlm yüklenir.

zlenen bütün aktiviteler kayt altna alnr, casus yazlm sunan irkete internet balants araclyla gönderilir.

ifreyle hesabnza giri yaparak raporlar görüntülersiniz yine internet balants araclyla dünyann her yerinden her zaman yaplabilir.

CASUS YAZILIM UZAKTAN YÜKLENEBLR M?

Casus yazlm hedefteki telefon a fiziksel eriim olmadan yüklenemez. Bu konudaki karkln nedeni uzaktan da yüklenebildiini iddia eden baz yazlm üreticileridir. Ancak takip yazlmlarnn hiçbiri maalesef uzaktan, telefon a fiziki eriim salanmadan yükleme yapamaz.

Böyle programlardan alrsanz, hem paranz kaybeder hem de ie yaramayan bir ürüne bouna para vermi olursunuz. Bir cep telefon unu izlemenin tek yolu hedef cihazda casus yazlm bizzat yüklemektir hedef cep telefon una en azndan birkaç dakikalna eriiminizin olmas gerekir. Burada istisnai bir yazlm maalesef bulunmamaktadr. Eer telefon ifreyle açlyorsa ya da ekran kilidi ifre gerektiriyorsa bunu da bilmeniz lazmdr.

CEP TELEFON CASUS YAZILIMINI GÜVENLE SATIN ALMAK

Buraya kadar devam ettiniz, nasl çaltn örendiniz; nasl yüklenecei konusunda fikir edindiniz. imdi sra ihtiyaçlarnz için kaliteli bir casus yazlm seçmeye geldi. Daha da önemlisi, çalan bir yazlm bulmanz, soyguna uram gibi hissetmemenizi salayacak bir yazlm edinmeniz.

Eer daha önce hiç aratrma yapmadysanz, çok zorlanacanz ksm satn alma size yardm etmek için hazrlanan bizim klavuz var neyse ki! Güvenle satn almanz için yapmanz gereken enine boyuna bir aratrma yapmak. Böylelikle sahte ve düük kalite programlardan uzak durabilirsiniz. Yazlm gelitiren irketin geçmiinden, gelitirdikleri yazlmn performansna her eyi detaylca deerlendirmeniz gerekir.

HTYAçLARINIZI KARILAYACAK EN Y TAKP YAZILIMI SEçN

nsanlar için en iyi cep telefon casus yazlm seçmek bir taknt haline gelebilir. Bu konuda herkesin kendi düüncesi vardr ancak önemli olan ey ihtiyaçlarnza göre olan seçmektir.

Salkl karar verebilmek için telefon takip yazlmlar deerlendirirken aadakilere dikkat edin:

Takip etmeye hedeflediiniz cihaz destekliyor mu?

zleme ve dinleme ihtiyaçlarnz karlyor mu?

Bütçenize uygun mu?

Bunun daha ksa bir yolu yok; bütün telefon casus programlara biraz daha detayl bakmanz lazm.

TAVSYE ETTMZ TELEFON CASUS YAZILIM PROGRAMLARI

Burada sralanan programlar sektörde gelitirilen bütün casus yazlmlar deil elbette dier programlar da mevcut. Burada sraladklarmz deneyip test ederek rahatlkla tavsiye edebileceimiz programlardr:

mSpy

FlexiSpy

Mobile Spy

Ana Sayfaya Git