Aldatılan koca dehşet saçtı!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, Veysel Coşkun (65) ile eşi Zeynep Şengüler'i (47) tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet Veysi Şengüler'in (50), ilk ifadesinde, aldatıldığını düşündüğü için uzun zaman plan yapıp cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.

Haberler 31.01.2022 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gün saat 15.30 sralarnda, Beyol Meydanndaki Defterdarlk Caddesinde meydana geldi. Otomobilde kula kesik ve silahla vurulmu biri olduu ihbaryla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Araçtaki cansz bedenin Veysel Cokuna ait olduu belirlenirken, yaklak 30 metre uzaklkta ise Zeynep engüler yaral olarak bulundu. Zeynep engüler de kaldrld hastanede hayatn kaybetti.

OLAY YERNE YAKIN YAKALANDI

Polis, çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaparken, cinayet üphelisi olarak Zeynep engülerin ei Mehmet Veysi engüleri olay yerine yakn yerde tabanca ile yakalayarak gözaltna ald. Zeynep engüler ile Veysel Cokunun cenazeleri otopsi ilemleri için Van Adli Tp Kurumuna götürüldü. Dün gece otopsi ilemleri tamamlanan Veysel Cokunun cenazesi Tuba ilçesine bal Köyrüköy Mahallesinde topraa verilirken, Zeynep engülerin cenazesinin ise memleketi Bitlisin Hizan ilçesine gönderilecei belirtildi.

E ADINA SOSYAL MEDYA HESABI AçMI

Gözaltna alnan Mehmet Veysi engüler, emniyetteki ifadesinde, ei Zeynep engülerin kendisini aldattn düündüü için cinayetleri ilediini belirterek, Uzun zaman öldürmek için plan yaptm. Ruhsatsz silah aldm. Eimin adna sahte sosyal medya hesab oluturdum, sonrasnda da adam takip ettim. Veysel Cokunu öldürdükten sonra da kulan kestim dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git