Aldatıyordu öldürdüm!

Selda Taş'ın katil zanlısı eşi: Aldatıyordu, öldürdüm

Haberler 31.12.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malatyada, çok sayda suçtan sabka kayd bulunan, uyuturucu bamls olduu belirtilen ve dün ei Selda Ta (38) tabancayla bandan vurarak, öldüren Mehmet Tan (40) emniyetteki ifadesi ortaya çkt. Tutuklanp, cezaevine gönderilen Tan ifadesinde Eim beni aldatyordu, bu nedenli tartmadan dolay silah çektim, öldürdüm dedii örenildi.

Olay, dün sabaha kar Bostanba Mahallesinde meydana geldi. Mehmet Ta ile ei Selda Ta arasnda tartma çkt. Tartma srasnda Mehmet Ta, eini çocuklarnn gözü önünde tabancayla bandan vurarak, öldürdü. Olay sonras apartmandan çkarken yakalanan Mehmet Ta, polis ekiplerince gözaltna alnd. Emniyetteki sorgusunun ardndan adliyeye sevk edilen Ta, çkarld mahkemece tutukland. Selda Tan cenazesi ise otopsisinin ardndan gözyalaryla topraa verildi.

SLAHI çEKTM, ÖLDÜRDÜM

Mehmet Tan, gözaltna alndktan sonra emniyette verdii ifade ortaya çkt. Einin kendisini aldattn öne süren Tan, ifadesinde, Eim beni aldatyordu, aramzdaki bu nedenli tartmadan dolay silah çektim, eimi öldürdüm dedii belirtildi.

çOCUKLAR: BABAMIZ UYUTURUCU KULLANIRDI

Öte yandan gözleri önünde anneleri öldürülen çiftin 3 çocuu, polise, babalarnn sürekli uyuturucu kullandn anlatt. çocuklardan biri, Babamz uyuturucu kullanrd. Babam, annemle sürekli kendisini aldatt üphesiyle kavga ediyordu dedi.

Cinayetin ardndan çiftin yaad mahalledeki komular da büyük üzüntü yaad. Mahalleli, çiftin sk sk kavga ettiklerini, evlerinden tartma sesleri geldiini ve cinayeti duyunca çok üzüldüklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git