Aleyna Tilki Avrupayı sallıyor! Dünya listelerine girdi

Henüz 17 yaşında olan Aleyna Tilki, gerek görüntüsü gerek paylaşımları gerekse de şarkılarıyla devamlı olarak gündemde kalmayı başarıyor. Aleyna Tilki yeni şarkısı milyonlarca izleyiciye ulaşmışken klibi de çok konuşulmuştu. Çeşme'de bir yatta görüntülenen Aleyna Tilki'nin yanındA...

Haberler 06.08.2017 - 01:03 Son Güncelleme : 06.08.2017 - 01:37

Henüz 17 yanda olan Aleyna Tilki, gerek görüntüsü gerek paylamlar gerekse de arklaryla devaml olarak gündemde kalmay baaryor. Aleyna Tilki yeni arks milyonlarca izleyiciye ulamken klibi de çok konuulmutu. çemede bir yatta görüntülenen Aleyna Tilkinin yannda pek de uzaktan tanmadnz Emrah Karaduman bulunmaktayd. hayalinin dünya star olmak istediini açklayan Aleyna Tilki, bu sivri dilli açklamalaryla da Gülenin eletri oklar hedefi olmutu.

Habertürk magazinden Yunus Emre çnarn haberine göre, genç popçu, birlikte çalt ve ak yaad iddia edilen aranjör-DJ Emrah Karadumanla çemede görüntülendi. kili, denize girmek yerine iskelede oturup ayaklarn suya sokmay tercih etti. Neeli olduklar gözlenen çift, gün boyu akalat.

YEN KLB TAKLT DDALARI

Aleyna Tilkinin rekor kran yeni arks Sen Olsan Barinin klibinin taklitolduu iddia edildi. Klibin, Britney Spearsn Crazy ve Work B..ch arklaryla benzerlikler tad öne sürüldü.

17 yandaki Aleyna Tilkinin yeni arks Sen Olsan Bari YouTubeda ilk 24 saatte 5.2 milyon kez izlendi, 3 günde 16 milyon kez izlenerek rekor krd.

YouTubeda son 24 saatte en çok izlenen kliplerin anbean görüntülendii listeye 37nci sradan giren Tilki, ksa sürede ilk 10a yükselmeyi baard.

17 yandaki arkc listede u an Selena Gomez, Maluma, Ed Sheeran gibi arkclarn arkasnda yer alyor.

Vatann haberine göre; Serdar Börcann yönettii klip taklit çkt. Sen Olsan Bari, ABDli arkc Britney Spearsin Crazy ile Work B..ch arklarna çekilen iki klibin neredeyse kopyas gibi.

SELDA BACANDAN YANIT GELD

17 yandaki arkc Aleyna Tilkinin Eurovisiona Selda Bacan gitsin, Bacan ile düet yaparm sözleri dikkat çekti.

Eurovisiona Selda Bacan gitsin sözlerine usta sanatç Selda Bacandan cevap gecikmedi.

Bacan, bir takipçisinden gelen Selda Bacann öyle bir eye ihtiyac m var mesajn Twitter hesabndan retweetledi.

te o tweetlerden bazlar:

- yi niyetli bir dilek, katlyorum. Aleyna bu büyük sanatçdan örenecek çok eyin var, Selda hanm kabul ederse onunla tanmalsn.

- Evet gerçekten belki ihtiyac yok ama Türkiyenin o platformda Selda Bacan a çok ihtiyac var..Harika bir karar olurdu bence

- Bu kalitenin farknda olman güzel. çünkü O bir Sanat Kraliçesi. Yaz yaz gazeteci yazzzz.

- Eurovision a gitmelisiniz. Türkün direni gücünü arklarda hissetmeliler.

- Valla selda ablann kymetini kimse bilmedi imdi de ya çekmeyin.

- Türkiyede en güzel sese sahiptir. Eurovisiona katlmal ve bizi temsil etmeli...

- Ülkemizden çok dünyada dinlendii gerçei ile @bagcanselda iyi fikir aslnda...

- Bu kadar büyük bir platforma bu kadar büyük bir isim yakr diye düünüyorum. Sesiyle sahneyi ykmal izleyicileri büyülemeli.

Ana Sayfaya Git