Ali Ağaoğlu'ndan cinsiyetçi ötekileştirme iddiaları

Ali Ağaoğlu'nun skandal açıklamalarını hareketlerini bilmeyen yoktur. Ünlü iş adamı ve Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar ile gündeme damgasını vurdu. Ağaoğlu, bilindiği geçtiğimiz günlerde jet ski kazası geçirmiş ve kaburga kemiği kırılmıştı. Akabinde sağlık durumu araştırılan iş adamının sağlık durumunda her hanngi bir kritik durumun olmadığı açıklanmıştı

Haberler 27.07.2017 - 01:32 Son Güncelleme : 27.07.2017 - 02:14

Ali Aaolu’nun skandal açklamalarn hareketlerini bilmeyen yoktur. Ünlü i adam ve Türkiye’nin sayl zenginlerinden Ali Aaolu, geçtiimiz gün yapt açklamalar ile gündeme damgasn vurdu. Aaolu, bilindii geçtiimiz günlerde jet ski kazas geçirmi ve kaburga kemii krlmt. Akabinde salk durumu aratrlan i adamnn salk durumunda her hanngi bir kritik durumun olmad açklanmt. Öyle ki geçtiimi gün yapt açklamas ile Ali Aaolu sosyal medya da çok konuulanlardan oldu ve kadnlar küçümsüyor eklinde yorumlar ald. 

Aaolu irketler Grubu Yönetim Kurulu Bakan Ali Aaolu tatil için gittii Bodrum’da MAG objektiflerinin karsna geçti. Aaolu tatilde olmazsa olmazlar arasnda kadnlar da sayarak yine cinsiyetçi ötekiletirme yapt.

KIZLAR OLMAZSA OLMAZ

Ali Aaolu tatil için olmaz olmazm dedii sözleri öyle dile getirdi: Çok valiz tamyorum, gittiim her yerde zaten valizim var. Yanmda kzlar olmazsa olmaz tabii ki…

Bayram tatilinde jet-ski’den düerek iki kaburgasn kran Ali Aaolu cumartesi sabah Bodrum’a özel helikopteriyle geldi Ali Aaolu’na, sevgilisi Duygu Su Gülpnar elik etti.Yalkavak’ta teknesine geçerken objektiflere yakalanan Aaolu, bir süre sonra ‘Aga 6’ isimli yatnda sevgilisiyle akalarken görüntülendi.

BÜYÜK KAZA ATLATTI

Bodrum’da tatil yapan ünlü i adam Ali Aaolu, jet skideyken ters dalgalara yakalannca kontrolünü yitirdi. Kaburga kemikleri krlan Aaolu helikopterle stanbul’a getirilip hastaneye kald.

Bodrum’da tatil yapan i adam Ali Aaolu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanp kontrolü kaybetti. 2 kaburgas krlan Aaolu, helikopterle stanbul’a getirildi.

Sabah Gazetesi’nden Gökhan Gökduman’n haberine göre ünlü iadam, arife günü jet ski ile denize açld. Ancak manevra yaparken ters dalgaya yakalannca kontrolü kaybetti.

ki kaburga kemii krlan Ali Aaolu, helikopterle stanbul’a getirilip tedavi edildi. Aaolu bir hafta dinlenecek.

Ana Sayfaya Git