Ali'nin serinleme keyfi ölüm getirdi

18 yaşındaki Ali, serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu

Haberler 26.08.2018 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Hilvan ilçesinde, serinlemek için baraj gölüne giren Ali Karatek (18), bouldu. Karatekin, polis olmak için snavlara hazrland belirtildi.

Olay, sabah saatlerinde, ilçeye bal çala Mahallesinde meydana geldi. anlurfada ailesiyle birlikte yaayan Ali Karatek, bayram tatili için 2 gün önce amcas Ylmaz Karatekin evine gitti. Aile fertlerine serinlemek için baraj gölüne gideceini söyleyip, evden ayrlan Karatekin dönmemesi üzerine göl kysnda arama çalmas yapld.

SERNLEMEK STERKEN

Yeenini aramasna ramen bulamayan Ylmaz Karatek, jandarma ve salk ekiplerine haber verdi. Baraj gölünde kaybolduu düünülen Ali Karateki bulmak için seferber olan mahalleli de tüm aramalara ramen bulamad. Baraj gölüne gelen su alt polis ekipleri de genci aramaya balad. Yaklak 2 saat süren aramalarn ardndan balkç teknesiyle göle a atan mahalleli, Ali Karatekin cansz bedenini buldu. Gencin cesedi kyya çkarlrken, yaknlar sinir krizi geçirdi. Polis olmak için snavlara hazrland belirtilen Ali Karatekin cansz bedeni, salk ekiplerince ambulansla Hilvan Devlet Hastanesinin morguna götürüldü.

Ana Sayfaya Git