Alişan'ın müstakbel eşi izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, silikon dudaklarını ön planda kullanıyor yorumları

Alişan'ın müstakbel eşi ve aynı zamanda da izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, gündemden düşmek bilmiyor. Alişan ile birlikteliğiden beri adından sıklıkla nahsettiren Eda Erol'un geçtiğimiz günlerde estetikli ve estetiksiz hali sosyal medya da en çok konuşulan konu olMAKTA

Haberler 26.07.2017 - 01:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aliann müstakbel ei ve ayn zamanda da izdivaç kraliçesi Esra Erolun kardei Eda Erol, gündemden dümek bilmiyor. Alian ile birlikteliiden beri adndan sklkla nahsettiren Eda Erolun geçtiimiz günlerde estetikli ve estetiksiz hali sosyal medya da en çok konuulan konu olurken, fotoraflarnda görüntülenmesi kendisini de artt.

Geçtiimiz ayn sonunda Alianla nianlanan Eda Erolun, dudaklarna silikon yaptrp elmack kemiklerini de dolgu yaptrd görüldü. Her fotorafta dolgun dudaklarn ortaya çkaran Edann dudaklarnda silikon olduu anlald. Aliann son günlerdeki çklaryla gündeme gelen Eda Erol, bu defa estetik haberleriyle gündemdeki yerini ald.

EV ARIYORLAR

Aliann Zekeriyaköyde 4 katl villa arad, hayalindeki villay bulmak için de civardaki tüm emlakçlar seferber ettii konuuluyor.

Kasm aynda ünlü sunucu Esra Erolun kz kardei Eda Erol ile nikah masasna oturacak olan Alian, Postadan Oya çnara çok özel açklamalar yapt.

Eda ile görücü usulü tantk. Uzun yllardr kimseye duygusal bir ey hissedemiyordum. Annem babam da görücü usulü evlenmi. Ablas Esra Erol tantrd bizi. Karlkl güzel duygular hissettik.

Uzun zamandr evlenmeyi istiyordum ama karma biri çkmyordu. Bir de artk etrafmda bekar arkadam kalmad. Artk yuva kurmak istiyordum.

umhurbakanmz her karlamamzda bir an evvel evlenmem gerektiini söylüyordu. Zaten yam 41 oldu. En son bir davette, Olum hadi artk evlen deyince, azmdan, Tamam Sayn Cumhurbakanm. Söz veriyorum, alt ay içinde evleneceim cümlesi çkt. 29 Nisanda doluyordu sürem. 15 gün kala sözümü yerine getirdim. Eda ile 11 Nisanda tantk.

Ana Sayfaya Git