Alkol ölüm saçtı

2 kıza çarpıp ölümüne neden olan alkollü sürücü: Önüme çıktıklarını görmedim

Haberler 10.07.2021 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tekirdan çorlu ilçesinde Elif Asl entürk (16) ile Tuana Göksele (14) otomobille çarpp ölümlerine neden olan alkollü sürücü Cengizhan Gençer (22) tutukland. Gençer, ifadesinde, Hzm 90 ile 100 kilometreydi. Önüme çktklarn görmedim. Gördüümde ise çok geçti, duramadm dedi.

çorluda dün arkadalaryla bir kafeteryada oturup vakit geçiren lise 2nci snf örencisi Elif Asl entürk ile 8inci snf örencisi Tuana Göksel, saat 22.30 sralarnda evlerine dönmek için yola çkt. çevreyolu Emlak Konutlar Köprüsünün altnda, yolun karsna geçmek isteyen entürk ile Göksele, Cengizhan Gençer yönetimindeki 34 ZB 0311 plakal otomobil çarpt. entürk ile Göksel hayatn kaybetti, sürücü Gençer ise polis tarafndan gözaltna alnd. Bir fabrikada bilgi ilem görevlisi olarak çalan Cengizhan Gençerin yaplan kontrolde 1,75 promil alkollü olduu belirlendi.

ÖNÜME çIKTIKLARINI GÖRMEDM

Dün emniyetteki ilemleri ardndan sk güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edilen Cengizhan Gençer, çkarld mahkemece tutukland. fadesinde, bir lokantada yemek yiyip alkol aldktan sonra otomobiliyle Ergene ilçesindeki evine gitmek için yola çktn belirten Gençerin, Hzm 90 ile 100 kilometreydi. D-100 karayolu Emlak Konutlar mevkisine geldiimde, önüme çktklarn görmedim. Gördüümde ise çok geçti, duramadm. çarpmann etkisiyle otomobilin hakimiyetini kaybettim dedii örenildi.

entürk ve Gökselin cansz bedenleri otopsi yaplmak üzere Tekirda Adli Tp Kurumuna gönderildi.

Ana Sayfaya Git