Allah devletimizi var etsin

Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen jandarma er Süleyman Sungur'un annesi Şirin Sungur: "Allah devletimizi var etsin. Türkiye onları kurtarmak için çok çabaladı ama olmadı"

Haberler 20.02.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Garada terör örgütü PKK tarafndan alkonularak ehit edilen 13 Türk vatandandan jandarma er Süleyman Sungurun annesi irin Sungur, Allah devletimizi var etsin. Türkiye onlar kurtarmak için çok çabalad ama olmad. dedi.

ehit jandarma er Sungurun merkez Bar Mahallesinde yaayan ve evlerine büyük bir Türk bayra asan ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.

EHT ANNES KONUTU

Anne irin Sungur, AA muhabirine Kürtçe yapt konumada, PKKnn hiçbir zaman amacna ulaamayacan söyledi.

Sungur, olunu terör örgütünden kurtarmak için HDP Diyarbakr l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakr anneleri ile eylem yaptn belirterek, Allah hakkm brakmasn, hakkm onlardan alsn. Olumu sa olarak vereceklerini bekliyorduk ama ölüsünü verdiler. Olumu kaçrmaya ne haklar vard? çok çabaladm ama olumu brakmadlar. diye konutu.

Olunu 6 yldr beklediini dile getiren Sungur, Allah devletimizi var etsin. Bu bayrak bizim bayramzdr. Allah Türkiyeyi bamzda eksik etmesin. Türkiye onlar kurtarmak için çok çabalad ama olmad. Allah bizim hakkmz alsn, onlar perian etsin. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git