Altındağ Dinlenme Tesisleri Elazığlı işçileri ağıladı

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Şanlıurfa’daki 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliğinden dönen Elazığlı işçilere Altındağ Dinlenme Tesislerinde yemek verildi.

Haberler 02.05.2019 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

1 Mays Emek ve Dayanma Gününü anlurfada kutlayan Elazl içiler, memlekete dönüleri öncesi Diyarbakrda Altnda Dinlenme Tesislerini ziyaret etti. Altnda Dinlenme Tesislerindeki 800 kiilik yemekte bir araya gelen içiler, burada keyifli vakit geçirdi. Kutlamalara Kahramanmaratan katlan ve anlurfann Suruç ilçesi yaknlarnda meydana gelen trafik kazasnda ölen arkadalarnn üzüntüsünü yaayan içiler, ölenlere Allahtan rahmet dilediler.

ALTINDADA 800 KLK YEMEK

çiler adna Diyarbakr Söz Gazetesine açklama yapan HAK- Elaz l Bakan Kazm Cavl, trafik kazasnda yitirdikleri içi arkadalarnn üzüntüsünü yaadklarn söyledi. Cavl, 1 Mays çi Bayramnn hayrlara vesile olmasn cenab Allahtan dilerim ama biz bugün çok büyük bir ac yaadk. Kahramanmaratan gelen arkadalarmz anlurfada geçirdikleri trafik kazasnda hayatlarn kaybettiler. Kazada 5 arkadamz öldü, 12 arkadamzda ar yaraland. Bu vesileyle tüm içi camiamzn ve HAK-in ba sa olsun. Cenab Allah bir daha böyle ac ve kederler vermesin diyoruz. Bu nedenle 1 Mays kutlamalarmz tamamlayamadk. Yarda kestik ve erteledik dedi.

HZMET- Elaz ubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Mevlüt Aydemir ise, tüm içilerin ba sa olsun diyerek, Kazada ölen ve yaralanan arkadalarmz oldu. Ölenlere Allahtan rahmet yaralananlara acil ifalar diliyoruz. Allah tüm içi kardelerimizin yardmcs olsun diye konutu. Altnda Dinlenme Tesislerinde yemek yiyen içiler, namaz ve ihtiyaç molas sonras Elaza hareket etti.

Ana Sayfaya Git