Amcası hapisten çıkınca çıldırdı

10 yıl önce kendisini yaralayan amcasının hapisten çıktığını duyunca çıldırdı!

Haberler 24.11.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Mehmet K. 10 yl önce kendisini silahla yaralayp görme yetisini ksmen kaybetmesine neden olan ve korona tedbirleri kapsamnda cezaevinden izinli çkan amcas Ali K.yi sokak ortasnda öldürdü. Gözaltna alnan Mehmet K. ve aabeyi Sami K. mahkemece tutukland.

19 Kasmda Yeniehir ilçesinde yeeni Mehmet K.yi 10 yl önce silahla yaralayp, görme yetisini büyük ölçüde kaybetmesine neden olan Ali K., korona tedbirleri kapsamnda cezaevinden izinli çkt. Amcasnn sokakta yürüdüünü gören Mehmet K., Ali K.yi bçaklad. çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Ali K., salk görevlilerince ambulansla ar yaral olarak kaldrld hastanede yaamn yitirdi.

KIYAFETLERN DETRP E GTM

Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, olayn ardndan kaçan Mehmet K.nin yakalanmas için çalma balatt. Ekipler, kamera kaytlarn inceledi, çevredekilerin ifadesine bavurdu. Ksa sürede cinayet üphelisinin Mehmet K. olduu tespit edildi. Ekipler, olaydan 1,5 saat sonra Mehmet K.nin, aabeyi Sami K.ye ait otomobille bölgeden ayrldn belirledi. Olay sonras çalt kuruma giderek, iba yapt ve kyafetlerini deitirdii saptanan Mehmet K., gözaltna ald. Evinde yaplan aramada ise olayda kullanlan bçan yan sra Mehmet K.nin giydii kyafetler slak bulundu.

CNAYET TRAF ETT

Cinayet Büro Amirlii ekiplerince yakalanan Mehmet K., emniyetteki ifadesinde, 10 yl önce amcas Ali K. tarafndan silahla yaralandn söyledi. Ali K.nin ise 10 yl önce kart olay sonras kasten yaralama suçundan 24 yl ceza ald, haziran aynda izinli olarak cezaevinden çkt tespit edildi. Suçunu itiraf eden Mehmet K., aabeyi Sami K.nin aracn olay sonras aldn ve bölgeden ayrldn aktard. Ekipler, bunun üzerine çalmalarn genileterek aabey Sami K.yi de gözaltna ald. Emniyetteki ilemlerinin ardndan Mehmet K. ve aabeyi Sami K., sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git