Amcaya suç duyurusu!

2 yaşındaki yeğenini tokatlayıp, ayağını yıkatarak, sigara içiren amcaya suç duyurusu

Haberler 23.03.2021 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, 2 yandaki kz yeenine tokat atp, sigara içirdii ve ayaklarn leende ykatt görüntülerle sosyal medyada büyük tepki çeken Aziz ç. hakknda Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü hem amca hem de çocuun babas hakknda savcla suç duyurusunda bulundu.

Harranda yaayan Aziz ç., 2 yandaki kz yeenine tokat att, ayan ykatt ve sigara içirdii görüntüleri video paylam uygulamas TikTokta beeni kazanmak için paylat. Kullanclarn büyük tepkisi ile karlaan Aziz ç., paylat görüntüleri kaldrp açklama yaparak, Bilerek, isteyerek vurduumu görmeyin. Videoyu 2 yl önce çekmitim. çünkü severek vuruyordum, hzl da deildi, actarak da deildi. Videoda öyle görünüyor. Sknt yok diyerek kendisini savundu.

SUç DUYURUSU YAPILDI

Tepkilere yol açan görüntüler üzerine Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü görevlileri Harranda yaayan aileyi ziyaret etti. Yetkililer, stanbulda çalan amca Aziz ç.nin tepkiye yol açan görüntülerini ise iddet maduru çocuun babasnn cep telefonu kamerasyla kaydettiini saptad. Görüntülerde tokat yedii için alayan kz çocuu ve annesine psikolojik destek veren Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü görevlileri ayn zamanda aileyi yakn takibe ald. Yaananlar üzerine yetkililer, Cumhuriyet Savclna amca ve baba hakknda Küçük kz çocuuna eziyet etmek suçlamasyla suç duyurusunda bulundu.

Ana Sayfaya Git