Anca takla atarak durabildi! Son dakika ölümlü kaza!

Sakarya'da da ölüm lü bir kaza meydana gldi. Sakarya'da son dakika kaza da 1 kişi yaşamını yitirdi. Adapazarında meydana gelen kaza da otomobilin düreksiyon hakimiytini kaybetmesi akabinde takla atarak durabildiği öğrenildi.

Haberler 09.08.2017 - 02:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryada da ölüm lü bir kaza meydana gldi. Sakaryada son dakika kaza da 1 kii yaamn yitirdi. Adapazarnda meydana gelen kaza da otomobilin düreksiyon hakimiytini kaybetmesi akabinde takla atarak durabildii örenildi.

Kaza, Sakaryann Adapazar ilçesi Korucuk Mahallesinde akam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 26 SY 241 plakal Emre H. idaresindeki otomobil, otoparktan çk yapmakta olan baka araca çarpmamak için ani manevra yapnca direksiyon hakimiyetini kaybederek takla att. Meydana gelen kazada takla atan otomobil içerisinde bulunan sürücü Emre H., Halil G., brahim G. hafif yaralanrken Enes Horoz ise ar yaraland. Olay gören çevredeki vatandalar durumu salk ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerce kazada ar yaralanan 16 yandaki Enes Horoza bir süre kalp masaj yapld.

Daha sonrasnda ise salk ekiplerince yarallar Yenikent Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Durumu ar olarak hastaneye kaldrlan Enes Horoz, yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Ana Sayfaya Git