Ankara Yenimahalle'de yangın! Ölüler ve yaralılar var

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir işyerinde başlayan yangında ölü ve yaralıların bulunduğu açıklandı. Motor yağı satışı yapan iş yerindeki yangında 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Haberler 14.06.2017 - 17:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarann Yenimahalle ilçesindeki vedik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir iyerinde balayan yangnda ölü ve yarallarn bulunduu açkland. Motor ya sat yapan i yerindeki yangnda 2 kiinin öldüü, 4 kiinin de yaraland bildirildi. lk balarda Ankarada patlama eklinde gündeme çkan haberlerde patlama deil yangnn olduu açkland.

Ankara Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesinde bulunan bir i yerinde patlama meydana geldi. Patlamann ardndan i yerinde yangn çkt. Olay yerine çok sayda itfaiye ve salk ekibi sevk edildi. Otomobil yedek parçalar ile motor ya satan i yerindeki patlamada, ilk belirlemelere göre iki kii hayatn kaybetti, dört kii yaraland.

PATLAMA YOK YANGIN çIKTI

vedik Organize Sanayi Bölgesi Bakan Hasan Gültekin, Bir patlama yok, sebebi belli olmayan bir yangn çkt. Etrafta bir zarar yok, sadece yangnn bulunduu iyerinde hasar var. Bir kii vefat etti, birisi ar iki yaral var açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git