Ankara'da silah sesleri! Güvenlik alarmı verildi

Ankara'da gecenin son ışıklarında Adliye binası çevresinde silah sesleri yükseldi. Polisi teyakkuza geçiren silah sesleri Ankara'da İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binası, CHP Genel Merkezi ve Bölge Adliye Mahkemesinin bulunduğu bulvarda duyuldu.

Haberler 02.06.2017 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada gecenin son klarnda Adliye binas çevresinde silah sesleri yükseldi. Polisi teyakkuza geçiren silah sesleri Ankarada l Emniyet Müdürlüünün yeni hizmet binas, CHP Genel Merkezi ve Bölge Adliye Mahkemesinin bulunduu bulvarda duyuldu.

Anadolu Bulvar ile Sakp Sabanc Bulvarnn kesitii noktada 61 VD 381 plakal otomobilden havaya ate edildi. çok sayda silah sesi duyulmasnn ardndan olay yeri yaknnda l Emniyet Müdürlüünün yeni hizmet binas, CHP Genel Merkezi ve Bölge Adliye Mahkemesinin bulunmas nedeniyle tüm hassas noktalardaki güvenlik birimlerine alarm verildi. Ayrca bölgeye çok sayda özel harekat polisi sevk edildi. Ekipler, içine iki kii olduu belirlenen aracn bulunmas için çevredeki tüm yollar trafie kapatt.Olay yerine gelen terör ve istihbarat birimlerine bal görevliler ile uzman ekipler çok sayda kovan buldu. Bölge Adliye Mahkemesi binasnn d cephesine mermi isabet edip etmedii de incelendi.

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi ald. Karaaslan, söz konusu otomobilin bulunmas ve içindeki kiilerin yakalanmas talimatn verdi.

Ana Sayfaya Git