Anne, baba ve oğlu baraj gölünde boğuldu

Kastamonu'nun Devrekani ilçesindeki Beyler Barajı'nda balık tutarken göle düşen genç ile onu kurtarmak için suya atlayan anne ve babası boğularak yaşamını yitirdi

Haberler 15.08.2019 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kastamonunun Devrekani ilçesindeki Beyler Barajnda balk tutarken suya düen genç ile onu kurtarmak için göle atlayan anne ve babas bouldu.

Ankarada yaayan Nihat (46) ve Behice Kadncolu (42) çifti ile oullar Ouzhan (20), Beyler Barajna piknie gitti. Baraj kenarnda oltayla balk tutmaya çalan Ouzhan Kadncolu, dengesini kaybederek suya dütü.

çocuklarnn suda çrpndn gören anne ve babas da onu kurtarmak için pe pee göle atlad.

Bir süre sonra anne, baba ve olu suda kayboldu.

çevredekilerin haber vermesi üzerine Devrekani lçe Jandarma Komutanl ekipleri olay yerine geldi. Jandarma ve çevredekilerin çabalar sonucu aile fertlerinin cansz bedenleri sudan çkartld.

Anne, baba ve olunun cenazeleri otopsi için Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

Kadncolu ailesinin Ankaradan Kurban Bayram tatilini geçirmek için memleketleri Devrekani ilçesine geldikleri, pikniin ardndan evlerine dönecekleri örenildi.

- Slaya gelip canlarn yitirmeleri çok üzücü

Olay yerine gelen Devrekani Belediye Bakan Engin Altkulaç, gazetecilere yapt açklamada, bayramn son gününde çok üzücü bir olayla karlatklarn söyledi.

Piknik yapmak ve balk tutmak için Faklar köyündeki Beyler Barajna gelen ayn aileden 3 kiinin boulduunu belirten Altkulaç, 3 kii, anne, baba ve oul. Tahminimize göre çocuk baraja düüyor, baba da onu kurtarmak için baraja giriyor. Anne de onlar kurtarmak için baraja atlyor. 3ü de yaamlarn yitiriyorlar. Hepimizin ba sa olsun, çok üzücü. diye konutu.

çok ac bir olay yaadk. Ayn aileden 3 kiinin olmas, bayram vesilesiyle slaya gelip canlarn burada yitirmi olmalar çok üzücü. Bizi çok derinden yaralad. nallah böyle olaylar bir daha yaamayz. ifadelerini kullanan Altkulaç, baraj ve göletlere girilmemesi konusunda uyarda bulundu.

Ana Sayfaya Git