Anneannesi avukat Dilara'yı 'Katiline mi aşık oldun yavrum' diyerek uğurladı

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından tabancayla vurularak öldürülen Avukat Dilara Yıldız (29), memleketi Samsun'un Bafra ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Dilara Yıldız'ın anneannesi Sevim Kitapçı, "Eceline mi aşık oldun, katiline mi aşık oldun yavrum" diyerek ağıt yaktı.

Haberler 14.01.2022 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulun Tuzla ilçesinde eski nianls Oktay Dönmez tarafndan gittikleri restoranda öldürülen Avukat Dilara Yldz için memleketi Samsunun Bafra ilçesindeki Aktekke Yatl Bölge Ortaokulu bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Yldzn cezaevinde olan babas Ali Yldz, geni güvenlik önlemleri altnda katld. Avukat Yldz, burada klnan cenaze namaznn ardndan topraa verildi.

SEN ÖPMELERE KIYAMADIM

Cenazede gözya döken Yldzn anneannesi Sevim Kitapç, Eceline mi ak oldun, katiline mi ak oldun yavrum. Ben seni öpmelere kyamyordum, dünyalar güzeli kzm. eytana m ak oldun sen, benim tatl kzm. çok genç yata braktn bizi yavrum diyerek at yakt.

BU DÜNYAYA FAZLA YYD

Yldzn annesi Elvan Akyel ise, Ylbanda buradayd. Pazara gittik beraber, alveri yaptk. Buradan yolcu ettim onu. Son kez sarldm çocuuma. çocuum hayatta kalsn, diye çok mücadele ettik. Hiç kimse kurtarmad orada, herkes seyretti. çok merhametliydi, çok iyi kalpliydi. inde de çok baarlyd. Müvekkillerinin elerine bile yardm ederdi. Aslnda bu dünyaya fazla iyiydi benim yavrum diye konutu.

YILDIZIN DAYILARI DAM STED

Avukat Yldzn daylarndan Sava Akyel, Bunlar alacaksn içeri, bir daha salmayacaksn. Bir avukat tutuyor, 3 gün sonra dar çkyor. Biz böyle eylere idam istiyoruz. Devlet bir de buna ekmek veriyor, böyle vicdansz adama ekmek mi verilir dedi. Dier day Suat Akyel ise, Bu bile bile gelen bir ölümdür. Tehdit mesajndan sonra hemen tutuklanmas lazmd. Yüzlerce kadn hep ayn ekilde ölüyor. Böyle insanlarn idam olmas lazm diye konutu.

Ana Sayfaya Git