Annesini ve kız kardeşini öldürdü

Kartal'da anne ve kızı evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Gözaltına alınan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan annesi ile kız kardeşini öldürdüğünü itiraf etti. Annesi ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürüp evden ayrılan güvenlik görevlisinin iki gün sonra tekrar olay yerine gelip, suç aleti bıçağı öldürdüğü kız kardeşinin eline tutuşturarak, cinayeti onun üzerine atmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haberler 26.08.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kartal Atalar Mahallesi Keskin Sokak üzerinde bulunan 5 katl binann üçüncü katnda özel güvenlik görevlisi olan Ahmet Özcan, iddiaya göre geçen pazar annesi Azime Özcan ve kz kardei Yasemin Özcan bçaklayarak öldürdü. Daha sonra evden ayrlan Ahmet Özcan iki gün sonra olay yerine geri döndü.

CNAYET KARDENN ÜZERNE ATMAYA çALITI

Özcan, dün saat 21.30 sralarnda cinayette kulland bça ölen kz kardeinin eline tututurarak, polisi arayp kz kardeinin önce annesini sonra intihar ettiini söyledi. Ksa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tutarsz konumalarndan üphelendii Özcan ifadesi alnmak üzere Kartal Asayi Büro Amirliine götürdü.

SORGUDA CNAYET TRAF ETT

Burada yaplan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti. Olay yeri inceleme çalmalarnn ardndan anne ve kznn cenazeleri Adli Tp Kurumuna gönderildi. Ekipler Ahmet Özcann otomobilinde uzun süre arama yapt. üphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Mahalle sakini Necip Dayolu, Polislerden sonra biz de olay örendik. ki gün önce öldüünü söyledi polisler. Baka bir bilgimiz yok dedi.

BORCU çN DAREY SATTIRMI

Katil zanls Ahmet Özcann daha önce 2 kez evlendii ve u anda evli olduu kadnla da boanma aamasnda olduu örenildi. Borç içerisinde olduu belirtilen Ahmet Özcann daha önce annesi Azime Özcana kendilerine ait bir daireyi sattrd ve yine borcu nedeniyle oturduklar daireyi de sattrmaya çalt ortaya çkt.

Cinayetin de bu nedenle ilenmi olabilecei üzerinde durulurken, güvenlikçi Ahmet Özcann 2013 ylnda Gebzede UFO gören güvenlikçi eklinde medyada haber olduu belirtildi.

BNADAN AYRILIRKEN KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan katil zanls binadan ayrlrken güvenlik kamerasna yansd. Zanlnn, elinde poetlerle binadan çkt görülüyor.

Kartalda kan donduran olay Annesini ve kz kardeini öldürdü

SAKIN BIRAKMAYIN KATL BU

Öldürülen anne ve kznn cenazeleri otopsi ilemlerinin Adli Tp Kurumundan alnd. Cenazeleri almak için bekleyen Azime Özcann kardei Nihat Kuz, yaananlar anlatt. Nihat Kuz, Dün akam 19.30 sralarnda yeenime telefon etmi annemden haber alamyorum, kardeimden haber alamyorum telefonlara cevap vermiyor diye. Ondan sonra çilingir getirdim kapy açtrdm annem ve kz kardeim yerde yatyorlar dedi. Ben de hemen olay yerine gittim. Olay yerinde ablamla yeenimin cansz bedenlerini gördüm. Cesetler imiti. Yeenime, bunlar sen en son ne zaman gördün diye sordum. Bana En son sabah gördüm dedi.

Ana Sayfaya Git