O çok ünlü markete son dakika saldırı

Antalya Kepez'de en ünlü marketler grubu zincirine kimliği belirlenemeyen kişilerce saldırı da bulunuldu

Haberler 28.11.2016 - 02:56 Son Güncelleme : 28.11.2016 - 03:01

Antalya Kepezde Türkiyenin en ünlü marketler zincirine pompal ve molotoflu saldr da bulunuldu. Antalyann Kepez ilçesinde yüzleri maskeli grup, bir zincir markete molotof kokteylleriyle ve pompal silahlarla saldrd. Olayda markette kimsenin olmamas faciay önledi.

Olay akam saat 22,00 srlarnda Kepez ilçesi Baraj Mahallesi 5802 sokak üzerinde bulunan bir zincir market ubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yüzleri maskeli 4 kii plakasz bir araçla olay yerine gelerek markete önce molotof kokteylleriyle saldrd. Ardndan ise pompal tüfekle taradlar. Olay gören vatandalarn dar çkmas ile ahslar olay yerinden hzla uzaklat.

Vatandalarn ihbar üzerine olay yerine çok sayda polis ekibi, Toplumsal Olaylara Müdahale Arac (TOMA) ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Saldr sonrasnda markette küçük çapl yangn çkt. tfaiye erleri markette meydana gelen yangna annda müdahale ederek büyümesini önlerken, polis ise olay yeri çevresinde geni güvenlik önlemleri ald. Olay yerinde bo kovan mermileri bulundu. Öte yandan saldrnn i yerinin kapanmasnn ardndan gerçeklemesi olas bir faciay önledi. Zincir markette ise büyük çapta maddi hasar olutu. Polis, kaçan saldrganlarn yakalanmas için çalma balatt.

Mahallede yaayan görgü tanklar ise saldrganlarn markete önce molotof kokteylleriyle saldrdklarn ve ardndan pompal silahlar ile taradklarn ifade ederek, saldrganlarn mahalle halknn toplanmas ile kaçtn kaydetti. - ANTALYA

Ana Sayfaya Git