Antalya’da sahile vuran cesetlerden birinin 18 yaşındaki kayıp Merve olduğu belirlendi

Antalya'da son 6 günde sahile vuran 8 cansız bedenden 1’inin 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle adeta yıkılan baba Osman Elmas, “Acımla baş başayım. Rabbime şükürler olsun bir Mervem’in mezarını çok görmedi bize” dedi.

Haberler 22.01.2024 - 23:24 Son Güncelleme : 22.01.2024 - 23:24

Üniversite eğitimi alabilmek için İstanbuldan Antalyaya gelen Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmastan 18 gündür haber alınamıyordu. En son Muratpaşa ilçesindeki Düden Parkta bir işletmenin kameralarına takılan Merveyi bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürmüştü. Geçtiğimiz gün ise Kadriye Turizm Merkezindeki otelin sahilinde çalışanlar, bir kişinin kıyıda hareketsiz yattığını fark etti. İhbarla sahile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin bir kadına ait olduğunu belirlediği cansız beden, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Cesedin Antalyada 18 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmasa ait olma ihtimalini değerlendiren polis, genç kızın İstanbuldaki yakınlarını çağırdı. Kızını arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde yakından takip eden baba Osman Elmas, bu kez bulunan cesedin kızına benzerliği nedeniyle DNA testi vermek için İstanbuldan Antalyaya geldi. Anneden ise DNA örneği İstanbulda alındı.

ACIMLA BAŞ BAŞAYIM

İstanbula dönmeyip sonucu Antalyada bekleyen Osman Elmas, bugün Antalya Adli Tıp Kurumundan gelen haberle adeta yıkıldı. DNA örneğinin kızına ait olduğunu öğrenen acılı baba, Acımla baş başayım. Rabbime şükürler olsun bir Mervemin mezarını çok görmedi bize. Allah bize sabır versin. Devletime ve Türk halkına da çok teşekkür ediyorum dedi.

Öte yandan İstanbulda defnedileceği öğrenilen Mervenin cenazesini baba Osman Elmasın yarın teslim alacağı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git