Aracıyla seyir halindeyken tabancayı başına ateşledi

ELAZIĞ'da, önceki akşam saatlerinde otomobiliyle İmam Efendi Bulvarı'nda seyir halinde olan Ömer Gümüşboğa (29), bu sırada tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son verdi. Kontrolsüz şekilde bir süre giden otomobil, yolun kenarına çarparak durabildi.

Haberler 14.12.2017 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ELAZIda, önceki akam saatlerinde otomobiliyle mam Efendi Bulvarnda seyir halinde olan Ömer Gümüboa (29), bu srada tabancay bana ateleyerek yaamna son verdi. Kontrolsüz ekilde bir süre giden otomobil, yolun kenarna çarparak durabildi.

Merkez mam Efendi Bulvarnda önceki gün saat 22.30 sralarnda, 34 UK 5518 plakal otomobiliyle seyir halinde olan Ömer Gümüboa, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdii bunalm sonucu üzerindeki tabancay çkarp bana ateledi. Kontrolsüz ekilde bir süre giden otomobil, yolun kenarna çarparak durabildi. Silah sesini duyanlarn polis ekiplerine haber vermesinin ardndan olay yerine çok sayda polis ve ambulans sevk edildi. Gelen salk ekipleri, Gümüboann bandan vurulduunu ve olay yerinde hayatn kaybettiini belirledi.

Cumhuriyet Savcsnn yapt incelemenin ardndan Gümüboann cansz bedeni otopsi yaplmak üzere Frat Üniversitesi Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git