Arda Turan Yağmur Ünal arasında sıcak yakınlaşma! yoksa aşk mı doğuyor

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ile başarılı futbolcu Arda Turan arasında neler oluyor. Arda Turan ile Yağmur Ünal arasında bir aşk başladığı sosyal medya da iddia ediliyor. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi oyuncu Mert Öcan ile yollarını ayıran Yağmur Ünal'ın yeni aşkının Arda Turan olduğu iddiaları konusunda en kapsamlı açıklama ve detaylar.

Haberler 10.05.2017 - 15:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkan orayn kz Yamur Ünal ile baarl futbolcu Arda Turan arasnda neler oluyor. Arda Turan ile Yamur Ünal arasnda bir ak balad sosyal medya da iddia ediliyor. Geçtiimiz aylarda sevgilisi oyuncu Mert Öcan ile yollarn ayran Yamur Ünaln yeni aknn Arda Turan olduu iddialar konusunda en kapsaml açklama ve detaylar.

Aslhan Doan ileayrlnn hemen akabinde ak defterini tekrardan açan Arda Turann yeni aknn Türkan orayn kz Yamur Ünal olduu iddia edildi.

YEN BALIYOR

3 günlüüne stanbula gelen milli futbolcu Arda Turan, arkadalar araclyla Türkan orayn kz Yamur Ünalla tant. Arkadalar araclyla ayn mekanda bulunan ikili birbirlerinin telefon numaralarn aldlar ve mesajlamaya baladlar.,

YAMUR ÜNAL HAKKINDA

Tiyatrocu Cihan Ünal ve Yeilçamn usta ismi Türkan orayn kz Yamur Ünal, 21 Ekim 1985 tarihinde stanbulda dodu. lk ve ortaokul eitimini tamamladktan Liseyi sviçrede okudu. Sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Üniversitenin ardndan New Yorkta medya üzerine master yapt. Devamnda New Yorktaki Mindshare Medya irketinde 6 ay staj gördü, ve stanbula dönüp TBWA reklam irketinde iki sene çalt. Tokyo Medya isimli bir yapm irketi kuran Yamur Ünal, ilk olarak da 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TVde yaynlanmaya balayan çlgn Teyzeler adl yarma programnn yapmcln üstlendi. 8 hafta, 40 bölüm süren yarma 23 Austos 2013 tarihinde bitti. Haziran 2015 aynda Mulann Mentee ilçesinde çekimlerine baladklar, senaryosunu Onur Ünlünün yazd ve Yamur Ünaln yapmcln üstlendii filmin yönetmenliini annesi Türkan oray yapmtr. Yamur Ünal, bir süredir beraber olduu oyuncu sevgilisi Mert Öcan ilikisimi sürpriz bir kararla noktalamt...

YAMUR ÜNALIN YEN DZS

Türk sinemasnn Sultan Türkan oray ile usta oyuncu Cihan Ünaln yapmclk yapan kzlar Yamur Ünal, yaknda MF Yapmla ortak bir dizi projesiyle seyirciyle bulumaya hazrlanyor. Önceki yl annesinin sevenlerine armaan olarak hazrlad Uzaklarda Arama filminin yapmcln üstlenen Ünal, bu kez Dolunay adl diziyle seyirciyle bulumaya hazrlanyor.

ANNES YARDIMA KOTU

Türkan oray, kz Yamurla birlikte Uzaklarda Arama adl bir sinema filmi çekmi ancak giede hüsrana uramt. Borca giren oray, Etilerdeki villasn 10 milyon 500 bin liraya satp borçlarn ödemi, ardndan kendisine yeni bir ev, kz Yamura da Londrada daire almt.Yamur, geçen hafta annesinin ald 1+1 daireye yerlemek için yardm istedi. Ünlü oyuncu da kz kardei Nazan orayla birlikte, kznn evini yerletirmek için ngiltereye kotu. Abla-karde, u sralar Yamurun evini düzenleyip yeni hayat kurmas için urayor.

ARDA TURAN GALATASARAY AçIKLAMASI

Galatasaray transfer bombasn patlatmak üzere. ki yllk Barcelona macerasna sezon sonunda nokta koyacak olan Arda Turan, sevdam dedii sar-krmzl kulübe geri dönüyor. Katalan ekibine yaknlyla bilinen Mundo Deportivo, sezon sonunda ünlü oyuncumuzla yollarn ayrlacan açklad.

Ana Sayfaya Git