Asansör kavgası tutuklamayla bitti

Asansör tartışmasında komşularını yaralayan genç ile babası ve kardeşi tutuklandı

Haberler 02.10.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde asansöre binme tartmasnda bir komularn i yerinde tabancayla yaralayan ahs ile babas ve kardei tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki gün Diyarbakr merkez Kayapnar ilçesi Dr. Stk Göral Caddesi Huzurevleri semtinde M.B. ile komusu Murat D. arasnda asansöre binme meselesi yüzünden tartma çkm, binada oturanlar araya girerek taraflar ayrmt. Tartmann ardndan ayn sokaktaki i yerine giden M.B. (56), Murat D.nin silahl saldrsna uramt.

BABA VE OLU TUTUKLANDI

M.B. kanlar içerisinde yere ylrken, çevredekiler saldrgana müdahale etmiti. Yaanan bouma srasnda Murat D.nin açt atete o srada olay yerinde bulunan H.. de merminin gösünü syrmas sonucu hafif yaralanmt. Murat D. kaçarken, yarallar çevredekilerin yardmyla hastaneye kaldrlmt.

çevredeki bir vatandan cep telefonu kamerasna ve tartmann yaand yerde bulunan bir i yerinin güvenlik kamerasna yansyan olayla ilgili l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Cinayet Büro Amirlii ekipleri, dün Murat D.yi yakalayarak gözaltna ald. Murat D. (23) ve babas Turan D. (54) ile kardei F.D. (16) gözaltna alnrken, emniyetteki ilemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen üpheliler çkarldklar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git