Asfalt atağı

Eski Mardin ve eski Siverek yolunda başlatılan asfaltlama çalışmaları sürüyor. Çalışma kapsamında eski Mardin yoluna 5 bin eski Siverek yoluna ise 6 bin ton olmak üzere 11 bin ton asfalt serilecek.

Haberler 19.06.2019 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Sur ilçesinde bulunan eski Mardin yolu ve Balar ilçesinde bulunan eski Siverek yolunda balatt scak asfalt çalmalar devam ediyor. ki hafta içinde tamamlanmas hedeflenen çalmalar kapsamnda 11 bin ton scak asfalt serilecek.

ASFALT çALIMALARI

Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, asfalt çalmalarna paralel olarak kaldrm ve aydnlatma çalmalarn da sürdürürken, yürütülen çalmalarla ilgili bilgi veren Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakan Kasm Yalçn, asfaltlama çalmalarna eski Mardin Yolunda balattklarn söyledi. lk etapta altyap düzenlemesini yaptklarn anlatan Yalçn, 2 bin 330 metre uzunluundaki yolda scak asfalt serimi çalmalarn sürdürdüklerini açklad.

ESK YOLLARIN BAKIMI

Yalçn, çalmann tamamlanmasyla birlikte toplamda 5 bin ton asfalt serileceini belirtti. Asfalt çalmalaryla paralel olarak kaldrm ve aydnlatma çalmalarn da yürüttüklerini bildiren Yalçn, çalmalar iki hafta içinde tamamlamay hedeflediklerini ifade etti. Balar ilçe snrlar içerisindeki eski Siverek yolunda da scak asfalt çalmas balattklarn aktaran Yalçn, 4 kilometre uzunluundaki yolda yaklak 6 bin ton asfalt serileceini kaydetti. çalmay 15 gün içinde tamamlamay hedeflediklerini belirten Yalçn, ehir merkezi ile birlikte d ilçelere bal krsal mahallelerde asfalt çalmalarnn devam ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git