Aşiret düğünü!

Van’da, Ertoşi aşiretinin ileri gelenlerinden Nejdet Bayram’ın oğlu Rızgin Bayram görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 120 küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde, damada 3,4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı.

Haberler 31.08.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van, son dönemlerin en youn katlml düününe ev sahiplii yapt. Ertoi airetinin ileri gelenlerinden Nejdet Bayramn olu, i adamlar Adnan Bayram ve Seyithan Bayramn kardei, Serhat Bayramn aabeyi Rzgin Bayram, binlerce kiinin katld görkemli bir düün ile dünya evine girdi.

ARET DÜÜNÜ

Edremit RANSS villalarnda yaplan kr düününe, binlerce kii katlm salad. 120 küçükba hayvann kesildii düüne airet liderleri, milletvekilleri, kurum müdürleri, belediye bakanlar, siyasiler, oda bakanlar, gazeteciler, spor camias, e dost ve akrabalar katld.

l Salk Müdürlüü ekipleri tarafndan a standnn kurulduu tören, yemek ikramnn ardndan tak töreni ile devam etti. Damada 3 milyon 400 bin TL nakit para, geline ise kilolarca altn taklarak son yllarn en çok tak taklan düünü olarak hafzalara kaznd.

Düün törenine olan katlmn kendilerini memnun ettiini ifade eden düün sahibi Nejdet Bayram, Olum Rzginin düününe deerli insanlarmzn, konuklarmzn gelmesi bizi onure etti. Hepsine ayr ayr teekkür ediyorum. Bugüne kadar memleketimiz olsun, ülkemiz olsun kimse bizden rahatszlk duymad. Elimizden geldii kadar herkese yardmc olmaya çaltk. Yurdumuzun dört köesindeki e, dost, akrabann mutlu günlerine ahit olduk. Bugünde onlar bizleri yalnz brakmadlar. Herkese tekrar tekrar teekkür ediyorum dedi.

TAKI VE ALTINLAR

adam Adnan Bayram ise Bu mutlu günümüzde bizleri yalnz brakmayan tüm dost ve akrabalarma sayglar sunuyorum. Birlik ve beraberliimiz her zaman bir bütün olsun ve daim olsun ifadelerini kulland.

Toy büyüü i adam eyh Mahmut Yavuz da, ilk defa bu kadar kalabalk bir düüne itirak ettiini ifade ederek, çok düünlere gittim, çok düünler gördüm ama bu kadar kalabaln görmedim. Bu katlmlar her eyi güzelletiriyor. Özellikle birlik ve beraberlii. Bizim de douda özellikle birlik ve beraberlie çok ihtiyacmz var. Ben bu çerçevede gelin ve damada her iki cihanda saadet diliyorum dedi.

Binlerce kiinin bir arada halay çektii düün töreni gece geç saatlere kadar devam etti.

Ana Sayfaya Git