Aşk skandalı tarafı konuştu

Eşinin, başkanla aşk yaşadığını iddia eden koca: Nikahımızı kıyıp tebrik etti ama...

Haberler 29.07.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyann Elmal lçe Belediye Bakan Y Partili Halil Öztürk ile ei Sümeyra Tilkinin (31) yasak ak yaadn ileri süren Ahmet Tilki (38), Bakan Öztürkün nikahlarn kydn hatrlatarak, Nikahmz kyp, tebrik etti. Ancak tebrii boaym herhalde, namusumuza göz dikmi dedi.

Elmal Belediye Bakan Halil Öztürk ile makam oförü Ahmet Tilkinin ei Sümeyra Tilki arasnda yasak ak yaand öne sürüldü. lk einden boanan 1 çocuk annesi Sümeyra Tilki ile Ahmet Tilki çiftinin 11 Nisan 2019daki nikahn ise seçimi kazanp Elmal Belediye Bakanl koltuuna oturan Halil Öztürk kyd.

YAZIMALARIN EKRAN KAYDINI ALDI

Evli olan Bakan Öztürk, bir süre sonra Ahmet Tilkiyi, belediye irketi Ebton A.. üzerinden ie alarak, kendisine makam oförü yapt. Ahmet Tilki, bir süre sonra açk kalan einin telefonundan Bakan Öztürk ile yazmalarna ahit oldu. Telefondaki yazmalar okuyan ve bunlarn ekran kaydn alan Ahmet Tilki, 20 Temmuzda iinden istifa ederek, noter araclyla belediyeye tebligat gönderdi. Tilki dilekçesinde, eiyle Bakan Halil Öztürk arasnda uygunsuz fotoraf ve yazmalarn olduunu, Öztürkün eine gönderdii konumda bulutuklarn, bu durumu adresin çevresindeki kamera kaytlarndan tespit ettiini belirtti. Tilki, ei ve Belediye Bakan Öztürk arasnda geçtii iddia edilen yazmalar sosyal medya hesabndan paylat.

AKLIMA GELECEK EN SON EYD

Yaananlarla ilgili DHAya konuan Ahmet Tilki, ei Sümeyra Tilki ile Ekim 2018 gibi tantklarn söyledi. Ahmet Tilki, Hem sosyal medyadan hem de ilçenin küçük olmasndan dolay birbirimizle tanma frsatmz oldu. Tantktan sonra 10 ubat 2019da nianlandk. Nisanda da evlendik dedi. Tilki, yaanan durumun aklna en son gelecek ey olduunu söyledi. Tilki, Allah kimseye böyle bir olay yaatmasn. Zor bir durum. Eimin telefonunda böyle bir ey yakalamak aklma gelecek en son eydi. Sabah uyandmda böyle eyler görmek, beni ypratt. Olay 3 Hazirandan beri devam ediyor. Bakan Halil Öztürk benden her zaman kaçyordu, konumaya yanamyordu diye konutu.

NAMUSUMUZA GÖZ DKM

Elmal Belediye Bakan Halil Öztürkün 11 Nisanda nikahlarn kydn hatrlatan Ahmet Tilki, Bizim nikahmz kyp, tebrik etti. Ancak tebrii boaym, herhalde namusumuza göz dikmi dedi.

MAKAM OFÖRÜ OLACAKSIN DEDLER

Belediyeye i bavurusu yaptn, ancak makam oförü olmay beklemediini kaydeden Ahmet Tilki, Belediyeye i bavurusunda bulundum. bavurusu yaptm esnada Y Parti ilçe bakan da vard. Onlarn sayesinde oraya gitmitim. Sonra bir baktm Sen makam oförü olacaksn dediler. Bilerek mi gittim, isteyerek mi gittim ben böyle bir ey istemiyordum diye konutu.

RAMAZAN BAYRAMI SONRASI OLAY BAIMIZA GELD

Eiyle arasnn iyi olmadna dikkati çeken Tilki, Ramazan aynda ufak tartmalarmz balamt. Ben niyetliydim, o niyetli deildi. O Benim sigara tiryakisi olduumu bilmiyor musun diye barnca kavga ettik. Evde darp, herhangi bir ey yok, ama onu darp olarak geçirttiler. Ramazan Bayramndan sonra, 3 Hazirandan sonra da bu bamza geldi. Sabah kalktmda eimin telefonunu öyle görünce açkças ok oldum. Böyle bir olay Allah hiç kimseye yaatmasn, zor bir durum dedi.

KAYINPEDERM TEHDT EDEREK EMN TELEFONUNU ALDI

Telefonda olay gördükten sonra ekran kayd aldn söyleyen Ahmet Tilki, kaynpederinin silahla kapsna gelerek einin telefonunu aldn belirtti. Tilki, lk önce ekran fotoraflarn aldm. Sonra mutfaa, banyoya gittim. Mesajlar telefonuma kaydettim. yi ki de bulundurmuum, kaynpeder eimin telefonunu beni tehdit ederek ald. Eve tüfekle gelerek beni tehdit etti eklinde konutu.

KORUMA KARARI VAR

Kadna iddete kar olduunu kaydeden Ahmet Tilki, Eim sada solda onu ölümle tehdit ettiimi söylüyor. Yalan biraz abartmlar, saçma sapan ifadeler vermi. Böyle bir ey yok. Zaten koruma karar var. Ben ona yaklaamyorum. Kendini kurtarmak için bçak, silah dayad gibi eyler söylüyor dedi.

DAVA AçACAIM

Eine ve belediye bakanna dava açacan söyleyen Ahmet Tilki, Dava açacam. in peini brakmayacam. Ayrca belediye böcek (kayt d dinleme cihaz) ii çkarm. Bu böcek iiyle ilgili belediyede 5-6 Haziranda arama yaptlar. Ben de oradaydm. Hatta Belediye Bakan Yardmcs Hasan Aydn vard. Bana Seninle hiçbir alakas yok abim dedi. Attklar mesajlar bende hala duruyor diye konutu.

BULUMA ADRESNE GELLER KAMERADA

Antalyann Elmal lçe Belediye Bakan Y Partili Halil Öztürkün, yasak ak yaad iddia edilen Sümeyra Tilkiyle bulutuu anlara ilikin güvenlik kameras görüntüleri ortaya çkt. 2 Haziranda çekilen görüntülerde, buluma adresine önce Halil Öztürkün kendi özel aracyla geldii, ardndan WhatsApptan konum att öne sürülen Sümeyra Tilkinin taksiyle geldii görüldü. Tilkinin, bu srada telefonla görütüü de görüntülere yansd.

AVUKATIMLA AçIKLAMA YAPACAIM

Sosyal medya hesabndan yeni bir açklama yapan Sümeyra Tilki ise Devam eden hukuki süreç ve dava dosyalarnn toplu bir ekilde hazrlanmasnn ardndan, avukatm brahim Yanmaz ile birlikte basna gerekli açklama yaplacaktr ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git